Airlines hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Walanda Ngabobol Warta wartos tanggung jawab teknologi piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

KLM Royal Dutch Airlines: Penerbangan munggaran di dunya dina bahan bakar sintétik

KLM Royal Dutch Airlines: Penerbangan munggaran di dunya dina bahan bakar sintétik
KLM Royal Dutch Airlines: Penerbangan munggaran di dunya dina bahan bakar sintétik
Ditulis ku Harry S. Johnson

Transisi jauh tina bahan bakar fosil kana alternatif awét mangrupikeun tantangan anu paling penting pikeun industri maskapai

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • KLM hiber ti Amsterdam ka Madrid bulan kamari dina dunya anu mimiti dikaluarkeun dina minyak tanah sintétik
  • Pangwangunan bahan bakar sintétik penerbangan sareng konci biofuel pikeun ngirangan émisi rumah kaca
  • Bahan bakar berkelanjutan berpotensi ngajantenkeun kontribusi pangageungna kana pangirangan émisi dina armada maskapai énggal

Pamaréntah Walanda sareng KLM Royal Dutch Airlines dinten ayeuna ngumumkeun penerbangan komersial operator ti Amsterdam ka Madrid bulan kamari mangrupikeun hiber anu munggaran di dunya didukung ku bahan bakar sintétik.

Pangwangunan sareng nyebarkeun alternatif sintétik sareng biofuel kana minyak tanah ditingali salaku konci pikeun usaha jangka panjang pikeun ngirangan émisi rumah kaca tina penerbangan.

Pesawat KLM ngagunakeun bahan bakar biasa anu dicampur sareng 500 liter (132 galon) minyak tanah sintétis anu dihasilkeun ku Royal Dutch Shell ku karbon dioksida, cai sareng sumber énérgi anu tiasa dibangkitkeun, sareng bahan bakar biasa pikeun nguatkeun pesawat, saur pernyataan.

"Jantenkeun industri penerbangan langkung lestari mangrupikeun tantangan anu disanghareupan ku urang sadayana," saur Menteri Infrastruktur Belanda Cora van Nieuwenhuizen. "Dinten ieu, ku dunya ieu mimiti, kami ngalangkungan bab anyar ngeunaan penerbangan kami."

Bahan bakar berkelanjutan berpotensi masihan kontribusi pang ageung pikeun pangirangan émisi dina armada maskapai énggal, Pieter Elbers, anu mingpin KLM, panangan Belanda Air France KLM, saur.

"Peralihan tina bahan bakar fosil kana alternatif awét mangrupikeun tantangan anu paling penting pikeun industri," saur Elbers.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.