Marriott ageung di Karibia sareng Mexico: Menteri Pariwisata Jamaika resep pisan

Otomatis Ngiringan
Pariwisata Jamaika
  1. Marriott kakara jadi trendsetter anyar di Karibia jeung Mexico jeung Sunwing Grup urang ground-breaking nungkulan.
  2. Pamaén pariwisata ageung ngarepkeun ningali kanaékan anu signifikan dina perjalanan.
  3. Menteri Pariwisata Jamaika urang Edmund Bartlett resep aranjeunna percanten kana Jamaika sareng produk sadayana inklusif.

Dina susunan anyar, 19 tina 44 resor Sunwing di Mexico sareng Karibia, kalebet Planet Hollywood sareng Royalton Hotels, bakal ngiringan Kumpulan otograpi Marriott mérek dina kuartal kahiji 2021.

Pariwisata Jamaika Menteri Hon. Edmund Bartlett muji tren tren Marriott sareng Sunwing Travel Group kana arah anyar ieu perjanjian pamasaran, anu bakal ngagandakeun portopolio sadaya-inklusif Marriott, kalebet sipat di nagara-nagara sapertos Jamaika sareng Kosta Rika. Menteri Bartlett ngabagéakeun perjanjian éta, anu anjeunna percaya mangrupikeun kapercayaan anu signifikan dina pamulihan pinuh industri pariwisata régional di Karibia sareng Amérika Tengah.

"Kuring hoyong ngucapkeun selamat ka Marriott sareng Grup Sunwing dina perjanjian pamasaran anu lemah, anu pastina bakal mangaruhan pangaruh kana pariwisata di Jamaika, sareng tujuan sanés anu aya di Karibia sareng Amérika Tengah," saur Menteri Bartlett.

"Acara kapercayaan ieu di daérah mangrupikeun indikasi yén pamaén pariwisata ageung ieu ngarepkeun bakal aya paningkatan anu signifikan dina perjalanan ka tujuan masing-masing. Éta ogé nyebatkeun kapercayaan mitra wisata di Jamaika sareng produk Sadaya Inklusif, yén bahkan di tengah-tengah pandemi COVID-19, aranjeunna daék ngalaksanakeun perjanjian anu ngalibatkeun properti di Jamaika sareng tujuan anu sanés, "tambah Mr. Bartlett.

Anjeunna negeskeun yén "Jamaika bakal nguntungkeun pisan tina perjanjian ieu, sabab sipat Royalton anu aya di Pulo Jawa ayeuna bakal dipasarkeun ka pangkalan pelanggan anu langkung ageung, kalebet 145 juta anggota program kasatiaan Bonvoy tina Marriott."

"Kami ngarepkeun ngabagéakeun sajumlahing pangunjung anu pasti bakal milih Jamaika salaku tujuan pilihan aranjeunna liwat susunan pamasaran ieu. Menteri Pariwisata sareng agénsi na bakal neraskeun, kalayan dukungan ti para pemangku kapentingan, pikeun ngawangun infrastruktur anu ngamungkinkeun para pengunjung ngaraosan pangalaman anu aman, lancar, sareng aman, "saur Menteri.

Marriott nyatakeun yén langkahna bakal ngagandakeun ayana dina ruas sadaya-inklusif janten 33 pasipatan di 2025 sareng sacara khusus bakal mangaruhan hotél di Mexico, Républik Dominika, Jamaika, sareng Kosta Rika, ogé St. Lucia sareng Antigua. Éta ogé ditetélakeun yén dina perjanjian Sunwing nahan kapamilikan hotél.

Langkung seueur warta ngeunaan Jamaika

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali