Peraturan kapal pesiar COVID-19 dikaluarkeun pikeun Pulo Karibia Belanda di St. Eustatius

Peraturan kapal pesiar COVID-19 dikaluarkeun pikeun Pulo Karibia Belanda di St. Eustatius
Peraturan kapal pesiar COVID-19 dikaluarkeun pikeun Pulo Karibia Belanda di St. Eustatius

Sapertos dina kaping 1 Pébruari 2021, kapal pesiar anu nganjang ka Statia ti nagara-nagara anu résiko rendah tiasa ngadaptar idin pikeun lebet ka pulau éta tanpa kedah karantina.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kapal pesiar ti nagara-nagara anu résiko rendah tiasa ngadaptarkeun idin pikeun lebet tanpa peryogi karantina
  • Sadaya kapal pesiar diijinkeun jangkar di perairan Statia tanpa badé ka darat.
  • Warga Statia tiasa moor kapal na di darmaga palabuhan

Pamaréntah St. Eustatius (Statia) parantos ngaluarkeun arahan anyar ngeunaan akomodasi kapal pesiar pulau éta salami Covid-19.

Sapertos dina 1 Pébruarist, 2021, kapal pesiar anu nganjang ka Statia ti nagara-nagara anu résiko rendah tiasa ngadaptar idin pikeun lebet ka pulau éta tanpa kedah karantina. Permintaan éntri kedah ditampi sahenteuna 72 jam sateuacan tanggal kadatangan rencanana. Persetujuan bakal aya dina 48 jam saatos nampi pamundut.

Sadaya staf kapal pesiar anu nganjang ka nagara anu berisiko tinggi salami 14 dinten terakhir, kedah cicing di karantina dina kapal pesiar salami 14 dinten sateuacan diidinan angkat ka darat di Statia.

Sadaya kapal pesiar diijinkeun jangkar di perairan Statia tanpa badé ka darat.

Sekolah beuleum di Pulo Jawa tiasa nganjang ka kapal pesiar ti nagara-nagara anu résiko tinggi sareng ngatur perjalanan diving langsung ti kapal pesiar. Para penyelam dina kapal pesiar ieu kedah ngagaduhan sertipikat PADI. 

Sanaos palabuan sacara resmi ditutup dugi ka aya béwara salajengna, warga Statia tiasa moor kapal na di darmaga palabuhan. Upami kapal nyobian moor di daérah anu sanés, kapalna bakal diarahkeun ka darmaga palabuhan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN