Auckland, Selandia Anyar dina Lockdown: Airlines waspada

CovidNZ
CovidNZ

Selandia Anyar parantos janten standar internasional dina merangan COVID-19 - sareng nagara éta ngalakukeun éta deui

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Selandia Anyar henteu nyandak kasempetan pikeun ngundang COVID-19 deui ka nagara na
  2. Lockdown ngumumkeun saatos ngan hiji tés positip kulawarga
  3. Airlines waspada saprak jalma anu gering damel di LSG Skychef

Auckland, Selandia Anyar aya dina lockdown

Perdana Menteri Jacinda Ardern maréntahkeun lockdown tilu dinten pikeun Auckland saatos pasangan sareng putri na diuji positip di nagara éta sacara lega dipasihkeun pikeun ampir ngaleungitkeun panyebaran panularna.

Kasus komunitas anu anyar ngan ukur opat dina tilu bulan ka pengker - kalayan lockdown anu munggaran di Selandia Anyar dina genep bulan.

"Kami parantos nyéépkeun virus sateuacanna sareng urang bakal ngalakukeun deui," ngawartoskeun Ardern dina konferensi pers di ibukota, Wellington.

Watesan tingkat 3 nyababkeun sadayana cicing di bumi kecuali balanja anu penting sareng padamelan penting. Éta ogé bakal maksa reureuh dina regatta pelayaran Piala Amérika.

"Tilu dinten kedah masihan cekap waktos pikeun urang pikeun ngempelkeun inpormasi salajengna, ngalaksanakeun tés skala ageung sareng netepkeun upami parantos aya transmisi komunitas anu langkung lega," saur Ardern. "Éta anu urang yakin yén pendekatan anu ati-ati ngabutuhkeun sareng éta hal anu leres pikeun dilakukeun."

Airlines diperingatkeun sabab awéwé dina kulawarga anu katépaan damel di perusahaan katering maskapai, LSG Sky Chefs, dimana anjeunna seueur damel di fasilitas binatu, saur pejabat. Anjeunna henteu acan angkat kapal.

Kulawarga na anu henteu dikenalkeun mangrupikeun inféksi anu mimiti dikonfirmasi kumargi musafir anu balik ti Éropa dites positip dina 24 Januari, anu mangrupikeun kasus anu munggaran dina dua bulan.

Selandia Anyar, kalayan penduduk 5 juta, parantos ngalaporkeun jumlahna ngan langkung ti 2,330 kasus sareng 25 maotna saprak pandemi dimimitian.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | TravelIndustry News