Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bingah Valentine: 13,000 ton kembang dikirim ka Ékuador

LATAM Kargo flores
LATAM Kargo flores

Kolombia murag asih ka Ékuador sareng LATAM Grup tiasa nyalametkeun

Nyitak Friendly, PDF & Email

Grup Kargo LATAM gaduh pagelaran anu positip dina usum Poé 2021 Valentine, anu, babarengan sareng Hari Ibu (April sareng Mei) ngagambarkeun puncak kagiatan ékspor kembang seger. Di 2021, perusahaan nyandak kembang 7% langkung seueur tibatan di 2020, jumlahna langkung ti 13,200 ton.

Angka anu saé kusabab operasi LATAM Grup anu teu kaganggu di Kolombia sareng Ékuador, sanaos tantangan ageung ditepikeun ku pandemi COVID-19 dina hal kapasitas. Nyatana, Grup parantos ningkatkeun tawaran online na pikeun nyumponan kabutuhan konsuménna - dina hal ieu produsen kembang– anu gumantung kana konéktipitas sareng ékspor pikeun ngadukung usahana. 

Salaku conto, dina usum anu dimimitian tilu minggu sateuacan Poé Valentine –Januari 18 dugi ka Pébruari 09– LATAM Group angkat langkung ti 225 kali ti Bogota, Medellin sareng Quito kalayan seueur mawar, kembang mawar semprot, alstroemeria sareng gerberas ti Kolombia, sareng kembang ros , gypsophila sareng alstroemeria ti Ékuador ka Amérika Serikat.

Miami mangrupikeun tujuan transit utama pikeun kembang seger sareng ogé mangrupikeun hub distribusi pangageungna di dunya sareng tempat operasi kargo LATAM Airlines Group. Ti dieu, kembang disebarkeun utamina ka Amérika Kalér sareng Éropa.

Dibandingkeun sareng jaman biasa, di Kolombia perusahaan nyandak 7% langkung ton per minggu salami usum Poé Valentine, hasil ngalaksanakeun paménta ti séktor kembang.

Di Quito, Ékuador, kapasitas ditambihan pikeun ngangkut produksi kembang ka Rajana, ningkatkeun jumlah ton anu dibawa unggal minggu 7%, sareng angkat kapasitas ka Amsterdam (Walanda), tujuan anu kadua pikeun kembang Ékuador. 

"Nya dina waktos kasusah sapertos pandemi ayeuna komitmen urang ka palanggan nunjukkeun. Henteu ngan ukur kami nawiskeun pilihan transportasi anu pangsaéna ku ngutamakeun panggunaan pesawat sadaya-kargo sareng nambihan pesawat panumpang pikeun ngangkut kembang sacara éksklusif. Kami ogé nambihan frékuénsi énggal pikeun nyandak kembang seger ti Kolombia sareng Ékuador ka dunya, sahingga ngadukung bisnis konsumén kami, ”koméntar Claudio Torres, Wakil Présidén Komérsial pikeun Amérika Kidul di LATAM Cargo Group.

Zona produksi

Sedengkeun kembang dihasilkeun di zona anu béda-béda di penjuru nagara, di Kolombia wilayah Cundinamarca caket bogota nyumbang 76% tina ieu rusak, dituturkeun ku Antioquia kalayan 24%.

Di Ékuador, zona anu ngahasilkeun utamina nyaéta Pichincha sareng daérah antar-Andean Cotopaxi.

Nyitak Friendly, PDF & Email