Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Eksekutif maskapai Air Serbia sareng Swiss / Lufthansa: Anjog maskapai dina 2021

Nalika vaksinasi COVID-19 nuju dikerjakeun di sakumna dunya, harepan pikeun balikna perjalanan sareng wisata caket caket dieu. Léngkah munggaran pikeun nincak perjalanan anu mimiti nyaéta ngalangkungan maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Eksekutif maskapai senior ngabahas status penerbangan ayeuna nalika pandemi COVID-19.
  2. Naon ramalan pikeun 2021 sareng kumaha akuratna?
  3. Naha maskapai tiasa bertahan dina jadwal penerbangan kapasitas anu dikirangan?

Kapala Komérsial Komérsial Air Serbia Jiri Marek sareng Kapala Komérsial di Swiss Tamur Goudarzi Pour sareng Wakil Présidén Senior Channel Management di Lufthansa Group ngabahas sareng Executive Executive Commercial Aviation di Aviation Week Network Jens Flottau sési pamikir kritis CAPA Live anu museur ngarah hiji maskapai dina 2021. Transkrip sési ieu:

Jens:

Abdi hoyong mimitian ku patarosan ngeunaan status ayeuna sareng larangan perjalanan anu diperbarui di Éropa, sareng kumaha pangaruhna ka Swiss sareng Air Serbia. Sigana mah anjeun sacara dasarna kapaksa ngiringan langkung jauh tibatan anu anjeun panginten dina sababaraha dinten ka pengker, leres? Jiri, anjeun badé ngamimitian?

Jiri:

Nya, pasti. Hatur nuhun. Halo sadayana. Kuring pikir yén kami ngagaduhan sudut pandang anu rada béda kusabab kusabab kami parantos aya di luar UE, dasarna dina taun kamari, kami parantos parah kapangaruhan ku larangan ieu, dimana kolega kami di Éropa, aranjeunna masih tiasa ngalaksanakeun paménta dina daérah Schengen. Nanging, salaku conto, warga nagara Sérbia henteu kénging asup ka Éropa ti saprak Juli taun ka tukang.

Janten, urang parantos kedah nyaluyukeun sapanjang taun ka pengker kana hal anu disebat perjalanan penting pisan. Janten dasarna, jalma-jalma anu kedah ngumbara, aranjeunna bakal ngumbara, atanapi jalma biasana ngagaduhan dua kabangsaan, ijin nyicingan dina duanana [henteu kadéngé 00:01:59] sareng sajabina. Janten Kemis kamari, Euro ngendalikeun ramalan anyar, anu deui, langkung pesimis. Ieu mangrupikeun kejutan, tapi éta moal meryogikeun teuing pangaluyuan di sisi kami sabab kami parantos nganggo kapasitas anu kawates ieu. Kami ayeuna ngoperasikeun sakitar 38% tina kapasitas 2019. Rata-rata rata-rata di luhur EU, anu parantos disertakeun dina Januari, tapi urang pastina bakal ngaoptimalkeunana, tapi éta henteu saéstuna langkung gancang, kusabab henteu aya parobihan anu gedé pisan dina larangan perjalanan tibatan anu kanggo urang sapanjang taun kamari.

Jens:

Tamur, di Swiss anjeun ngan ngirangan di Jenéwa sareng di Zurich, leres?

Tamur:

Leres, tangtosna kami parantos ngaréaksikeun kana kamajuan pandemi énggal sareng kami salajengna ngirangan kapasitas urang salaku operator Éropa kalayan jangkauan global. Kami tangtosna mangaruhan sadayana rézim pangaturan Éropa, peraturan dunya. Janten, urang kedah réaksi gancang pisan sareng fleksibel, sabab urang parantos diajar ti mimiti pandemi. Sareng urang nembé ngirangan kapasitas pikeun sakitar 10% hiber, sakitar 20% ASK tina naon anu urang kagungan di 2019 kanggo sasih Pébruari ayeuna.

Jens:

Leres. Jiri, anjeun nyarios anjeun henteu leres-leres robih, tapi Tamur, ti mana éta turun? Sateuacan motong panganyarna ieu, dimana anjeun sateuacan?

Tamur:

Kami ngeunaan dua kali kapasitas éta, tapi urang émut kaseueuran operator Éropa ngagaduhan puncak Natal alit anu awét dugi ka 10 dinten mimiti Januari. Sareng saatos éta, paménta tangtosna turun. Tambih Deui, ayeuna peraturan tambahan sareng parobihan pandemik pasti nyababkeun kaseueuran operator, sapertos urang ogé, henteu nyaluyukeun pikeun sasih Februari atanapi akhir Januari ka Fébruari Sareng kuring rada yakin yén pikeun Maret, bakal aya ogé pangaturan deui.

Jens:

Leres. Janten, hayu urang tingali payun sakedik. Usum panas caket, vaksinasi henteu gancang sakumaha anu diarepkeun ku sadayana. Kumaha anjeun nyiapkeun ieu? Naha anjeun nyiapkeun sababaraha skénario teras mutuskeun dina sababaraha titik anu kedah diudag, atanapi anjeun ngan neraskeun nalika anjeun angkat? Jiri, naon prosésna di Sérbia?

Jiri:

Tingali, pastina prosésna bénten pisan tibatan anu sateuacanna, sapertos biasa urang terang. Sareng kuring dasarna bakal ngaku yén naon anu urang terang pasti nyaéta hal-hal bakal robih sabab éta ngan ukur hiji anu dibéré saratus persén. Sareng kuring mikir yén masalah utami, anu urang tingali ayeuna masih aya ramalan éksternal anu independen, nyaéta Latta, janten Control Bureau, dina waktos ayeuna, masing-masing ramalan ieu masih turun. Patarosanna kumaha ngeunaan aranjeunna? Kami parantos ningali di handapeun taun kamari, tapi, mangrupikeun ramalan pangénggalna ti dinten Kemis, éta masih turun. Janten, patarosan na bakal langkung pas nalika bakal mimiti naék.

Abdi langkung resep nyarios yén, leres, urang damel sareng sababaraha skenario ieu terus-terusan pikeun jandéla istilah anu langkung lami ogé sareng kami tetep ngaluyukeunana pikeun dijajarkeun sareng sumber éksternal. Nanging, sapertos sadayana pesenan sareng paménta ayeuna biasana kajantenan dina 10 dinten terakhir sateuacan angkat. Janten, éta langkung kritis sapertos prosésna, anu anjeun ogé, anu ceuk batur sapagawean kuring, kumaha dasarna anjeun ngatur jaringan anjeun ayeuna ku cara anu gancang sareng fleksibel pikeun ngaluyukeun kana turun naek paménta kusabab peraturan na robih dina béja anu pondok pisan. , sareng éta mangaruhan pisan kana paménta.

Anu biasana urang tingali nyaéta lamun henteu aya larangan, hayu urang anggap saratus persén, pas anjeun maksakeun sababaraha larangan perjalanan anu anjeun batesan sababaraha kabangsaan pikeun ngumbara, biasana anjeun kéngingkeun, hayu urang sebutkeun antara réduksi 20, 40%. Sareng upami anjeun ngenalkeun PCR mangrupikeun 20 deui sareng éta henteu langkung kapangaruhan tibatan upami anjeun ngenalkeun karantina. Upami anjeun ngenalkeun karantina, sareng utamina kumaha urang ningali éta antara Serbia sareng Swiss, karantina dina dasarna nyandak 80% paménta langsung ti hiji dinten ka dinten anu sanés. Janten, leres pisan, sareng upami sababaraha nagara gaduh PCR plus karantina, éta dasarna ampir resep larangan perang.

Janten, kuring mikir yén ayeuna, naon anu urang tipayun pikeun Q1, urang bakal langkung seueur ngoperasikeun sakitar 35, 38% kapasitas na. Sareng ieu anu leres-leres urang atur dina unggal dinten. Sareng kami gaduh sababaraha skenario pikeun usum panas tapi éta bakal sacara dramatis robih gumantung kumaha pasarna sakitar, naon pangwatesanna, ogé upami tungtungna bakal aya sababaraha larangan anu terkoordinasi, sabab éta leuweung ageung ayeuna ngartos nagara mana, naon anu ngalarang anjeun gaduh. Sareng urang bakal nyobian jelas-leres ngaluyukeun diri kana hal éta, naon anu urang suksés dugi ka ayeuna.

Jens:

Sareng naon skenario usum panas? Anjeun nyarios yén anjeun umur 38 ayeuna.

Jiri:

Skenario usum panas ayeuna, urang ramalan diri antara dua skénario Eurocontrol terakhir, sabab bahkan salami taun 2020, kami parantos dioperasikeun saluhureun rata-rata sésana Uni Éropa ku KPI anu langkung luhur kahontal dina hal faktor jalan. Janten, urang dina waktos ayeuna ramalan antara skénario éta janten kuring bakal nyarios salaku Q2 kami bakal aya kamungkinan 40, 45% tina tingkat 2019.

Jens:

Oké. Sareng Tamur, sareng Swiss, naon skénario anu anjeun tingali ayeuna?

Nyitak Friendly, PDF & Email