Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bates maritim Bélis ayeuna kabuka pikeun pariwisata kapal pesiar

Bates maritim Bélis ayeuna kabuka pikeun pariwisata kapal pesiar
Bates maritim Bélis ayeuna kabuka pikeun pariwisata kapal pesiar
Ditulis ku Harry Johnson

Perairan murni Belize urang sareng iklim tropis pikaresepeun nawiskeun setting idéal pikeun liburan yachting dimana nganjang tiasa ngaraosan mancing, snorkeling, beuleum sareng seueur tempat wisata anu sanés kalayan aman

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bélis sacara resmi muka deui wates laut na
  • Otoritas Pelabuhan Belize yakin yén pariwisata kapal pesiar tiasa dilaksanakeun kalayan aman
  • Pariwisata kapal pesiar di Bélis mangrupikeun pasar ceruk kalayan poténsi anu luar biasa pikeun kamekaran salajengna

Bélis parantos sacara resmi muka deui wates maritimna pikeun pariwisata kapal pesiar. Pelabuhan maritim anu diidinan nyaéta San Pedro, Kota Belize sareng Placencia.

Pambukaan deui parantos disatujuan dina kaayaan sapertos kieu:

  • Agén pengiriman barang anu dilisensikeun diperyogikeun pikeun kapal na lebet. Ngan ukur agén kiriman anu ngagaduhan lisénsi khusus anu berwenang pikeun nungkulan kapal-kapal anu sanés komérsial ieu sareng berwenang pikeun mayar tarif anu diatur henteu langkung ti US $ 150 kanggo jasa aranjeunna.
  • Béja pikeun lebet kedahna sahenteuna 72 jam sateuacan kadatangan.
  • Awak sareng panumpang kapal pesiar kedah nunjukkeun buktina négatip Covid-19 tés saatos lebet. Duanana PCR (dicandak dina 72 jam kadatangan) sareng Rapid Antigen (dicandak dina 48 jam kadatangan) tés ditampi.

Otoritas Pelabuhan Belize, agénsi pangaturan pikeun wates maritim Belize, yakin yén pariwisata kapal pesiar tiasa dilaksanakeun kalayan aman ku nuturkeun tungtunan kasihatan lokal sareng internasional anu disahkeun sapanjang sareng prosedur sareng protokol pasantrén.

Pariwisata kapal pesiar di Bélis mangrupikeun pasar ceruk kalayan poténsial anu luar biasa pikeun kamekaran salajengna. COVID-19 parantos nyababkeun seueur kulawarga ngémutan deui perjalanan sareng kapal pesiar yachting ngamungkinkeun kulawarga pakansi aman dina "gelembung". Perairan murni Belize urang sareng iklim tropis pikaresepeun nawiskeun setting idéal pikeun liburan yachting dimana nganjang tiasa ngaraosan fishing, snorkeling, beuleum sareng seueur atraksi sanés anu aman.

Nyitak Friendly, PDF & Email