CEO Grup Ethiopian Airlines: Masa depan Africa Aviation

Mr Tewolde GebreMariam Étiopia Airlines
Mr Tewolde GebreMariam Étiopia Airlines
  1. Kaayaan umum tina sudut pandang maskapai di Afrika dina waktos ayeuna.
  2. Maskapai Afrika henteu ngagaduhan kasempetan pikeun milarian dukungan ti pamaréntahna dina hal artos bailout kusabab COVID-19.
  3. Ngawangun langkung ti patalimarga panumpang maskapai kanggo ngahambat pasang sareng ngabiayaan anggaran.

Peter Harbison ti CAPA Live, nyarios sareng Tewolde Gebremariam, CEO Ethiopian Airlines, di Addis Ababa kanggo ngabahas masa depan penerbangan Afrika. Ieu mangrupikeun transkrip tina diskusi informatif éta.

Peter Harbison:

Nya, tos lami sareng seueur pisan anu kajantenan. Henteu sakabéh éta alus. Tapi mugia urang tiasa mungkas dina sababaraha catetan positip sareng ieu. Béjakeun ka kuring, Tewolde, pikeun ngamimitian, tina sudut pandang anjeun linggih di hub Afrika Kalér, leres-leres mangrupikeun hub utama antara kalolobaan Afrika sareng saeusi dunya, leres-leres, tapi pastina Éropa sareng , kumaha kaayaan sakabéh tina sudut pandang maskapai di Afrika ayeuna? Dina hal cara Coronavirus mangaruhan anjeun.

Tewolde Gebremariam:

Hatur nuhun, Peter. Jigana sateuacanna, sakumaha anjeun terang pisan, urang parantos nuturkeun industri salami sababaraha taun ayeuna. Janten, industri di Afrika, anu [henteu kadéngé 00:02:05] di Afrika henteu dina bentuk anu saé bahkan sateuacan COVID. Ieu mangrupikeun industri anu parantos kaleungitan artos, khususna industri maskapai, kaleungitan artos pikeun kuring bakal nyarios genep, tujuh taun berturut. Janten, maskapai henteu dina posisi anu pangsaéna nalika néwak krisis pandemi global ieu. Mangrupikeun industri anu kawengku dina bentuk anu goréng pisan. Maka bahkan COVID parantos mangaruhan industri maskapai Afrika langkung seueur sareng langkung parah tibatan industri maskapai sareng sésana dunya. Kanggo sababaraha sabab.

Nomer hiji, kuring bakal nyarios yén nagara-nagara Afrika parantos nyandak tindakan ekstrim dina hal nutup wates. Janten ampir unggal nagara Afrika parantos nutup wates na, sareng éta tetep lami teuing. Abdi nyarios antara Maret sareng Séptémber. Janten éta mangaruhan maskapai Afrika sabab ampir sadaya maskapai Afrika didirikeun dina jangka waktu anu lami. Janten khususna kanyataan yén kami lasut Puncak usum panas hartosna seueur dina hal teu sanggup ngadukung operasi maskapai di buana. Alesan anu sanésna, di sisi anu sanésna, sakumaha anjeun terang, jumlah coronavirus di Afrika henteu pati goréng. Tapi kasieunan, kasieunan Afrika ngagaduhan jasa kaséhatan anu handap pisan sareng standar, maka nagara-nagara Afrika prihatin pisan yén aranjeunna moal tiasa ngalakukeun dukungan upami jasa kasihatan bakal ditumpes ku penderita pandemi. Janten, kusabab sieun ieu, aranjeunna nyandak tindakan ekstrim pikeun meungpeuk sareng nutup wates. Janten éta mangrupikeun salah sahiji alesan, sareng aranjeunna ngalakukeun éta panjang teuing dibandingkeun sareng dunya anu sanésna. Utamana Éropa sareng Amérika, anu sakedik sedeng.

Anu sanésna nyaéta maskapai Afrika henteu ngagaduhan kasempetan pikeun milarian dukungan ti pamaréntahna dina hal artos bailout, kusabab pamaréntah Afrika sareng ékonomi Afrika katarajang parah ku pandemi éta. Janten [henteu kadéngé 00:05:03] pikeun ampir sadaya nagara Afrika, maskapai sapertos… hanjakal pisan urang éléh [SJ 00:05:11], maskapai anu gedé pisan, maskapai anu saé pisan. Air Mauritius jeung sajabana. Anu sanés sapertos [henteu kadéngé] ogé parantos turun sacara signifikan. Janten, alesan anu katilu ogé teu aya pasar modal di Afrika, janten aranjeunna henteu tiasa ngajual beungkeut. Aranjeunna teu tiasa nginjeum artos ti bank atanapi ti lembaga kauangan sapertos Éropa sareng Amérika. Abdi nyarios éta parantos pencét Afrika parah, parah pisan. Ruksak parah.

Peter Harbison:

ayeuna Ethiopian Airlines, anjeun nyarioskeun kumaha maskapai anu sanés henteu nguntungkeun salami sababaraha taun, atanapi industri sacara umum. South Africa Airways mangrupikeun conto anu saé pikeun éta, saur kuring. Tapi Étiopia Airlines mangrupikeun hal anu menonjol, atanapi menonjol ku nguntungkeun mangtaun-taun ayeuna. Ieu kedah leres-leres mangrupikeun kamunduran anu jauh langkung ageung pikeun anjeun salaku hub antara sesa Afrika sareng sesa dunya, leres pisan. Dasarna, dimana waé di Kalér di Éropa atanapi Asia. Maksad abdi, anjeun masih écés sacara géografis dina posisi anu kuat. Naon anu ngajantenkeun anjeun sareng kumaha anjeun tingali ... urang bakal nyarioskeun éta mimitina, tapi teras di luar éta, kumaha anjeun ningali diri diposisikan nalika kaayaan mimiti ningkat, sabab éta pasti moal tiasa? Tapi samentawis éta, kumaha anjeun ngajaga kasna?

Tewolde Gebremariam:

Kuring pikir, sakumaha anjeun nyarios Peter, leres, urang parantos ngalakukeun saé pisan dina dasawarsa terakhir dina visi urang 2025. Janten, dasawarsa antara 2010 sareng 2020 parantos saé pisan pikeun Étiopia Airlines boh tina segi kauntungan, dina hal investasi deui kauntungan kami pikeun kamekaran sareng ékspansi, henteu ngan ukur kana armada, tapi ogé pikeun prospéktor sareng pangembangan SDM. Janten, éta parantos nempatkeun kami dina yayasan anu langkung saé, dina posisi anu langkung saé pikeun nyanghareupan tantangan ieu. Sahenteuna dina posisi anu langkung saé tibatan sasama babaturan urang. Tapi anu kadua, kuring mikir deui bulan Maret nalika sadayana panik ngeunaan pandemi sareng nalika sadayana [henteu kadéngé 00:07:49] rame, sigana urang parantos hadé pisan. Gagasan anu kreatif pisan éta bisnis kargo ieu booming, pikeun dua alesan. Hiji, sadia kapasitas ieu ditarik kaluar sabab airplanes panumpang anu grounded. Di sisi anu sanés, PPE sareng angkutan suplai médis sanés janten booming pikeun ngadukung sareng nyalametkeun kahirupan di Éropa, Amérika, Afrika, Amérika Kidul sareng saterasna.

Janten, nyadar ieu, kami nyandak kaputusan anu saé pisan, kaputusan gancang pikeun ngawangun kapasitas sabisa-bisa dina bisnis kargo urang. Kami parantos gaduh 12 kapal terbang, [henteu kadéngé 00:08:36] tujuh angkutan darat khusus sareng 27, 37 angkutan barang. Tapi kami ogé parantos ngarobih pesawat panumpang ieu kana kargo ku ngaleupaskeun korsi. Kami ngalakukeun sakitar 25 kapal terbang [henteu kadéngé 00:08:53], janten paningkatan kapasitas anu signifikan dina kargo kami dina waktos anu pas. Janten, ngahasilkeun na saé pisan. Paménta éta luhur pisan. Janten, urang ngamangpaatkeun kasempetan éta dina waktos anu pas. Janten, kami parantos nunjukkeun agility, kagancangan nyandak kaputusan, katahanan anu ngabantosan kami. Sareng masih ngabantosan urang dugi ka ayeuna. Janten, pikeun ngajawab patanyaan anjeun, kami ngagaduhan arus kas anu kuat. Janten, kami masih ngatur aliran kas urang dina sumber daya internal kami, tanpa artos bailout atanapi tanpa nginjeum pikeun kaperluan likuiditas, sareng tanpa PHK atanapi pangirangan gaji. Janten, éta mangrupikeun pagelaran anu luar biasa, kuring bakal nyarios, tapi ieu kusabab kami parantos ngembangkeun kapasitas internal anu cocog pikeun naon waé tantangan dina 10 taun ka pengker. Janten, kami parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa.

Peter Harbison:

Maksad abdi, éta sora anu disayogikeun sorangan, tapi kuring pikir anjeun leres-leres sopan sabab anjeun leres-leres ngalakukeun padamelan anu luar biasa mangtaun-taun. Naha anjeun nyarios, ngan kedah jelas ngeunaan ieu, yén anjeun leres-leres positip kas?

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali