Kitts ngaluncurkeun kontes poto RetieTheKnot

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kitts ngaluncurkeun kontes poto RetieTheKnot
Kitts ngaluncurkeun kontes poto RetieTheKnot
Ditulis ku Harry Johnson

5 poto finalis bakal dibagi kana halaman wéb sareng dipilih ku masarakat umum

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kitts ngondang pasangan di Amérika Serikat, pikeun ngirimkeun gambar kawinan anu dipikaresepna
  • Kontes kabuka pikeun warga légal di Amérika Serikat, kalebet DC anu umurna 18 taun ka luhur sareng ayeuna nikah
  • Anu meunang kontes bakal nampi perjalanan 2 ka St. Kitts

St. Kitts ngaluncurkeun kontes poto #RetieTheKnot anu ngondang pasangan di Amérika Serikat, pikeun ngirimkeun gambar kawinan paporitna pikeun kasempetan meunang perjalanan 2 urang ka pulau St. Kitts sareng cicing di Park Hyatt.

Ngalangkungan 14 Maret 2021, saha waé anu badé lebet kana kontes kedah milih poto kawinan paporitna sareng ngirimkeunana ngalangkungan halaman éntri khusus anu dipendakan dina halaman wéb Pariwisata St. Kitts sasarengan pedaran 75 kecap anu nyaritakeun hal-hal anu aya di tukangeunana. gambar. Dina akhir jaman asupna panel hakim bakal milih 5 finalis. 5 poto finalis bakal dibagi kana halaman wéb sareng dipilih ku masarakat umum. Mangsa sora bakal dijalankeun ti 17 Maretth ngalangkungan Maret 31st sareng anu menang bakal diumumkeun dina 30 April 2021.

"Kami resep janten damel sareng Dreamy Weddings Group pikeun janten tuan rumah Grup Vow Renewal anu munggaran di St. Kitts," saur Racquel Brown, CEO Otoritas Pariwisata St. Kitts. "Kaseueuran pasangan, tong pernah mikirkeun deui Sumpah na, naha henteu? Naha anjeun parantos nikah sataun, 5 taun, 25 taun atanapi langkung, ilubiung dina Group Vow Renewal munggaran urang, 6 Novemberth, 2021, kanggo anjeun. Kami ngagabungkeun kasempetan pikeun meunang perjalanan ka St. Kitts sareng ngiringan Grup Vow Renewal munggaran urang, 6 Nopémberth, 2021, sareng kontes anu ngundang anjeun ngalebetkeun poto pangantenan pangsaéna sareng 75 kecap dina carita anu aya di tukangeunna. Kasempetan ieu ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun kasadaran mérek di antara pasangan di Amérika Serikat sareng ngahontal éta pangumbara anu bijil anu milarian pangalaman énggal. "  

Anu meunang kontes bakal nampi perjalanan dugi ka 2 ka St. Kitts dina bulan Nopémber 2021 sareng cicing 4-wengi di Park Hyatt St. Kitts. Salaku bagian tina perjalanan, pasangan bakal diondang pikeun ilubiung dina St Kitts 'anu mimiti Group Vow Renewal dirancang ku perencana kawinan anu kasohor di dunya dina Dreamy Weddings.

Jalma anu milih sora bakal dipenta pikeun ngirim email na sareng otomatis bakal dilebetkeun kana undian pikeun meunang 1 tina 10 bungkus hadiah. Paket hadiah anu bertemakan bakal kalebet produk otentik ti St. Kitts. 

Kontes kabuka pikeun warga légal di Amérika Serikat, kalebet DC anu umurna 18 taun ka luhur sareng ayeuna nikah. Perjalanan ieu kedah ditempuh pikeun ngiringan Pembaharuan Sumpah Grup dina dinten Sabtu, 6 Nopémber 2021. Sapu undian dibuka pikeun sadaya warga hukum di Amérika Serikat, kalebet DC anu umurna 18 taun atanapi langkung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>