Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Investasi wartos Ngawangun deui Berita Koréa Kidul olahraga Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Turis Koréa Kidul badé angkat ka Thailand dina karantina golf

karantina golf
karantina golf

Upami nyéépkeun karantina dina lapangan golf sigana pikaresepeun pikeun anjeun, maka wisatawan panginten hoyong ngémutan perjalanan ka Thailand tempat program karantina golf parantos didirikeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Perjalanan bakal langsung sareng diawasi pikeun kasalametan kasihatan.
  2. Turis karantina golf bakal nyéépkeun 14 dinten karantina dina lapangan golf anu disahkeun.
  3. Perjalanan bakal kalebet babak golf dina kursus.

Turis Koréa Kidul anu badé ngadatangan Thailand kedah nganggo karantina tapi ayeuna tiasa ngalakukeun éta dina lapangan golf. Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ngijinkeun karantina golf pikeun turis internasional anu henteu hoyong cicing di kamar atanapi daérah tunggal sababaraha dinten.

"TAT parantos damel sareng Badan Pariwisata Arirang anu khusus kana pariwisata golf di Koréa Kidul pikeun ngabagéakeun grup wisata golf mimiti di Thailand. Seueur urang Koréa Kidul mendakan kampanye éta pikaresepeun pisan sareng dilarapkeun karantina golf, "Ceuk Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) Wakil Diréktur Jiranee Poonnayaom.

Wengi ayeuna, padamelan éta janten kanyataan nalika kelompok mimiti 41 wisatawan Koréa Kidul dijadwalkeun badé sumping di Thailand dina 19 Pébruari dina kampanye karantina golf, otorisasi ku TAT. Aranjeunna bakal langsung angkat ti Bandara Internasional Incheon jam 7:05 sonten (waktos lokal) ngalangkungan Koréa Air sareng badé badarat di Bandara Suvarnabhumi di Thailand jam 11:20. Wakil Diréktur nyatakeun.

Sadaya pamaén golf anu datang ngarencanakeun cicing sahenteuna 2 bulan. Aranjeunna bakal nyéépkeun karantina 14 dinten kahiji di Athitaya Golf Kursus di Propinsi Nakhon Nayok sateuacan angkat ka lapangan golf anu sanés di Chiang Mai.

Otoritas Pariwisata Thailand perkirakeun yén salami 2 bulan cicing, Thailand bakal ngahasilkeun pendapatan anu penting tina kelompok wisatawan sareng upami suksés, langkung seueur kelompok bakal sumping dina waktos anu payun.

Thailand ngamungkinkeun urang asing lebet ka nagara nganggo udara dina program Visa Exemption na. Datang tiasa ngarambat tanpa kéngingkeun visa sareng tiasa tetep dugi ka 45 dinten. Wisatawan peryogi sertipikat kanggo nunjukkeun yén aranjeunna bébas tina COVID-19 72 jam sateuacan perjalanan, sareng aranjeunna kedah kéngingkeun Sertipikat Éntri (COE), nyayogikeun asuransi kasehatan ngaliput COVID-19, sareng ngalaman karantina wajib.

Turis karantina golf bakal nyéépkeun 14 dinten karantina dina lapangan golf anu disahkeun. Tés PCR gancang bakal dilakukeun dina dinten kadatangan kalayan hasilna ditampi dina 24 jam. Upami tés nunjukkeun hasil négatip, pamaen golep tiasa maén golf dina énjingna. Upami hasilna positip, pamaen golep tepa kedah dialihkeun ka rumah sakit anu dikontrak sareng sadaya anggota grup kedah dina karantina panjagaan. Anu maen golf bakal diuji sakitar 3 kali salami periode karantina, antukna aranjeunna tiasa ngaraosan dugi ka 14 putaran golf (18 liang / buleud).

Pikeun anu resep kana karantina golf, urang tiasa nerapkeun sareng naroskeun perkawis spésifikasi sareng kedutaan lokalna atanapi konsulat, dina émutan yén nagara-nagara anu résiko tinggi moal cocog.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.