Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kedubes AS di Ékuador ngaluarkeun peringatan perjalanan darurat

ecuadorrr
ecuadorrr

Dinten Kedubes AS di Quito, Ékuador parantos nampi bewara yén blokade jalan terus di kota-kota sareng kota-kota di sakumna nagara salaku bagian tina demonstrasi anu lumangsung.

Sanaos sababaraha serikat transportasi ngumumkeun ditunda protésna 4 Oktober, kelompok-kelompok sanés tetep protés. Kedubes terus nampi laporan démo sareng blokade jalan di kota sareng kota di panjuru nagara, khususna di sapanjang jalan raya Pan-Amérika. Aya laporan ngeunaan kantong kekerasan anu aya hubunganana sareng démo ieu. Perjalanan tiasa parah kaganggu dina waktos ieu.

Grup pribumi, serikat buruh, organisasi sosial, sareng sababaraha grup transportasi nyungkeun protés nasional dinten Rebo, 9 Oktober 2019. Peta ieu sigana bakal ngalibatkeun pawai nuju ka pusat bersejarah Quito sakitar istana presiden. Protes tiasa dilakukeun di kota sareng kota sanésna ogé.

Sadaya Kedubes Amérika Quito tanaga permanén sareng samentawis nuju disarankan pisan pikeun tetep aya di daérah metropolitan Quito anu langkung ageung sareng hindari perjalanan jalan antar kota. Anggota pamaréntahan Amérika Serikat anu henteu acan aya di nagara dipénta pikeun nimbangkeun deui perjalanan ka Ékuador dina waktos ayeuna.

Kami ngadesek sadayana warga Amérika Serikat pikeun ngémutan kaamanan aranjeunna pangpayunna sareng nimbangkeun deui perjalanan di jero sareng antara kota sareng propinsi. Kami ogé ngadesek warga AS pikeun mastikeun yén aranjeunna ngagaduhan pasokan cai, pangan, sareng bahan bakar anu cekap.

Inpormasi ngeunaan protés dilaporkeun sacara lega dina média publik sareng kami ngadorong warga Amérika Serikat pikeun terus aktip ngawaskeun kaayaan dugi demonstrasi réngsé. ECU911 nyayogikeun pembaruan nasional di https://www.ecu911.gob.ec/consulta-de-vias/. Agencia Metropolitana de Transito nyayogikeun pembaruan ngalangkungan Twitter. ngiringan @AMTQuito atanapi milarian #AMTInforma dina Twitter. Pikeun neraskeun nampi inpormasi kaamanan anu penting ngeunaan kaayaan di Ékuador, punten ngadaptar dina Program Pendaptaran Wisatawan Anu Bébas (LANGKAH) di: https://step.state.gov/step/.

Penerbangan tiasa diteruskeun dibolaykeun asup jeung kaluar Quito salaku hasil tina gangguan pikeun ngambah jalan. Jalan ka Bandara Mariscal Sucre Internasional Quito tiasa dipeungpeuk kadang-kadang. Upami anjeun gaduh penerbangan anu dijadwalkeun, mangga langsung kontak maskapai kanggo inpormasi tambihan. Anjeun ogé tiasa nangkep inpormasi hiber dina Halaman wéb bandara Quito. Catet, kumaha ogé, yén penerbangan tiasa dibatalkeun caket waktos angkatna. Perjalanan udara asup jeung kaluar Guayaquil teu kapangaruhan.

Nyitak Friendly, PDF & Email