Festival Injil Internasional Ganda: 20,000 anu ngiringan di Zimbabwé

Festival Injil Internasional Ganda: 20,000 anu ngiringan di Zimbabwé
gospel1

Juru bicara grup Big Time Strategic Mthokozisi Dube nyarios yén Festival Injil Gwanda balik deui sareng jajaran anu béda taun ieu anu kalebet ku Timothy Ncandweni sareng Shongwe ti Swaziland anu dipikacinta ku masarakat Gwanda. "Ieu mangrupikeun kahiji kalina urang ngalakukeun kalakuan asing anu sanés Afrika Kidul. Saur anjeunna, "Festival ieu kedahna dirobih dimana urang Zimbabwean tiasa angkat sakali sataun milari Gusti. Bangsa ogé bakal kéngingkeun arahan tina pangandika Allah. Zimbabwé dina waktos anu sesah sareng ngan ukur bakal nyandak sora Gusti pikeun ngarahkeunnana kaluar tina éta. "

Festival Injil Internasional Gwanda mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna di Afrika Kidul. Panitia festival hoyong festival janten acara dimana jalma-jalma tina sagala rupa lapisan masarakat tiasa tepang sareng ibadah. Diperkirakeun sahenteuna 20,000 jalma kalolobaanana ti Afrika Kidul sareng daérah sakitarna anu ngiringan kana acara ieu taun ayeuna. Panitia ngarepkeun narik jalma-jalma ti Diaspora pikeun taun payun. Kéngingkeun tikét sareng inpormasi langkung lengkep ihwal 2020 Festival Internasional Gwanda di BigTimeStrategic.co.za

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali