24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Inggris ngalarang Boeing 777 ku mesin anu rusak tina ruang udara na

Inggris ngalarang Boeing 777an ku mesin Pratt & Whitney anu rusak tina ruang udara na
Inggris ngalarang Boeing 777an ku mesin Pratt & Whitney anu rusak tina ruang udara na
Ditulis ku Harry Johnson

Pesawat Boeing 777 kalayan mesin séri Pratt & Whitney 4000-112 dilarang ti rohangan udara Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat Boeing B777 kalayan mesin seri Pratt & Whitney 4000-112 samentawis dilarang samentawis lebet ka ruang udara Inggris
  • Sadaya Nippon Airways sareng Japan Airlines ogé parantos ngadasarkeun sadaya modél Boeing 777 kalayan mesin Pratt & Whitney PW4000
  • Otoritas Penerbangan Sipil Inggris badé ngawaskeun kaayaan

Sekretaris Angkutan Inggris Grant Shapps ngumumkeun dinten éta Boeing Pesawat 777 kalayan mesin seri Pratt & Whitney 4000-112 dilarang ti rohangan udara Inggris.

Kaputusan regulator Inggris nuturkeun kagagalan mesin dramatis dina dua pesawat anu béda dina akhir minggu anu nyababkeun lebu mesin hujan turun ti langit.

"Saatos masalah akhir minggu ieu, Boeing 777 sareng mesin seri Pratt & Whitney 4000-112 bakal dilarang samentawis lebet ruang udara Inggris," saur Shapps dina pernyataan Senén.

"Kuring bakal teras damel babarengan sareng Otoritas Penerbangan Sipil Inggris pikeun ngawaskeun kaayaan."

Léngkah ieu nuturkeun tindakan anu sami ku Administrasi Penerbangan Federal AS sareng operator Jepang Sadaya Nippon Airways sareng Japan Airlines, anu sadayana nganggo grounding model Boeing 777 ku mesin Pratt & Whitney PW4000.

Dinten Saptu, Serikat Airlines Boeing 777 anu kabeungkeut di Honolulu kedah badarat darurat saatos angkat ti Denver, Colorado, nalika salah sahiji mesin na kabakar sareng potongan mimiti murag.

Uing tina jet panumpang kapendak sumebar di sakitar lingkungan, sanaos teu aya anu kacarioskeun.

Engké dinten Saptu, mesin Boeing 747-400 ogé kaduruk nalika angkat ti bandara Maastricht Aachen di Walanda, hasilna lebu murag tina pesawat sareng nganyenyeri dua urang, salah sahijina dirawat di rumah sakit.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.