Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Industri silaturahmi Warta Breaking Malta wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Malta: Tujuan Méditerania ngeusi Kaaslian sareng Pangalaman Eksklusif anu Dicandak

Malta L ka Sunda Palazzo Parisio sapeupeuting Valletta Grand Harbour
Malta L ka Sunda Palazzo Parisio sapeupeuting Valletta Grand Harbour

Malta, hiji nusantara anu aya di jantung Laut Tengah, parantos diaku kusabab akomodasi mewahna, iklim haneut, sareng 7,000 taun sajarah. Kunjungan ka Malta nyaéta ngalelepkeun diri dina abad-abad sajarah bari ngararasakeun kahirupan modéren anu pangsaéna sareng pangalaman anu dikurasi pikeun minuhan kahoyong pribadi masing-masing. 

Méwah sareng Akomodasi Pribadi

Malta parantos diaku pikeun akomodasi mewahna, kalebet hotél méwah, hotél butik bersejarah, Palazzos, villa swasta, sareng patani bersejarah. Cicing dina palazzo abad ka-16 atanapi ka-17 anu dipugar, resep kana akomodasi méwah diwangun janten benteng kota kuno, kalayan pandangan di peuntas Grand Harbour, atanapi milarian karakter seueur hotél butik éndah anu aya di sapanjang Valletta, ibukota Warisan Dunya UNESCO , ogé sapanjang Malta sareng pulau adina na Gozo. 

Pangalaman wasta dikurasi 

Rasa Sejarah 

Heritage Malta parantos ngenalkeun pulas gastronomis kana situs bersejarah na. Rasa Sejarah mangrupikeun kasempetan pikeun sémah pikeun ngalelepkeun tuangeun tradisional Maltéhi kalayan resep ti sajarah. Ménu dikerjakeun sacara ati-ati ku tim koki Maltésus anu propésional, ngahiji pikeun pangalaman makan pribadi dimana para koki nyiptakeun resep kuliner di tempat-tempat anu saleresna dimana Enquisitors, Corsairs, Knights, sareng Libertines sakali tuang. 

Gastronomi: Réstoran Star Michelin ka Jasa Chef Wasta 

Pitunjuk Malta Michelin nyorot réstoran anu luar biasa, lébarna gaya asakan, sareng katerampilan kuliner anu aya di Malta, Gozo, sareng Comino. Pemenang bintang munggaran anu bakal dilélérkeun di Malta nyaéta: 

De Mondion - Kang Oki Kevin Bonello 

Noni - Kang Oki Jonathan Brincat 

Dina sisikian - Kang Oki Victor Borg 

Salaku tambahan ka réstoran anu dibéntangan ku Michelin, Malta tangtosna ogé nawiskeun para wisatawan pangalaman kuliner anu beragam, tina piring tradisional kadaharan Mediterania éklektik anu dikurasi hubungan antara Maltis sareng peradaban anu henteu kaetung anu nempatan di Pulo Jawa, ka kebon anggur anu henteu aya tungtungna nganteurkeun anggur anu panghadéna. Hiji ogé tiasa ngaraosan tuangeun gourmet anu diasakan ku koki lokal swasta di villa méwah anjeun atanapi bumi pertanian bersejarah di Gozo. Ménu sering dirobih dumasar kana usum, kasadiaan, atanapi dorongan kang Oki.  

Ngalaman Ekslusif Anggur

Kebon anggur Malta urang diondang datang elit maranéhna pikeun ngarasakeun aksés ekslusif ka kamar raos aranjeunna. Sémah tiasa angkat kana salah sahiji terasna terasrasakeun gelas anggur anu ningali ka kebon anggur sareng pemandangan anu endah di padesaan Maltese, sareng basisir Mediterania atanapi kota abad pertengahan Mdina ngagurilap di kajauhan. Ayeuna meunang penghargaan dina kompetisi internasional, kebon anggur Maltese kasohor khususna pikeun anggur butik berkualitas tinggi na. Connoisseurs khususna bakal ngahargaan anggur asli Maltese - girgentina sareng gellewza. 

Wisata Saatos Saatos Sajam tina Tempat Bersejarah 

Seueur situs bersejarah tiasa dipesen pikeun wisata swasta saatos jam. Wisata Co-Katedral St. John nyaéta salah sahiji conto. Rengse dina 1577, Katedral St. John's dirancang ku Girolamo Cassar, saurang arsiték Maléti anu muji ogé tanggung jawab ngawangun Istana Grand Master di Valletta. 

Hal Salflieni Hypogeum

Hypogeum di Malta, situs warisan dunya UNESCO, mangrupikeun salah sahiji tempat ngubur pangkolotna di pulau éta ti 4000 SM. Diwangun ku sambung-sambung kamar batu-potong, rohangan oracle, sareng "Kamar Suci", ngalambangkeun fitur arsitéktur candi megalitikum anu sami. 

Candi Ġgantija

Dianggap salah sahiji monumen ngadeg bébas pangkolotna di dunya, Ġgantija Temples sateuacanna duanana Stonehenge sareng Piramida. Lokasina pas di luhur cai, di basisir kidul Malta, Candi Megalithic ngalambangkeun perkembangan budaya, seni, sareng téknologi fenomenal dina 3600 SM. 

Teater Manuel (Teatru Manoel) 

Téater Manuel, diwangun taun 1732 ku Grandmaster Antonio Manoel de Vilhena, leres dianggap permata makuta di ibukota Valletta anu saé Malta. Salaku salah sahiji bioskop pangkolotna di dunya, anu Manuel nyepeng gelar Teater Nasional Malta sabab nunjukkeun kaéndahan sareng sajarah kasenian Maltese sajati sareng karajinan. 

Palazzos bersejarah 

Pamilik padumukan Maltese ageung parantos muka panto pikeun kéngingkeun aksés ekslusif, tukangeun layar. Aya kasempetan pikeun pangunjung pikeun kéngingkeun aksés ka palazzos bersejarah ogé pikeun diajar sajarah kulawarga menak anu paling kawéntar di Malta. 

Casa Bernard

Wisata anu dipandu dina abad ka-16 Palazzo ieu méréskeun bumi kulawarga pribadi kulawarga Maltéy anu mulya, ngagabungkeun fitur arsitéktur anu saé kalayan épolusi sajarah anu euyeub sareng nempatkeun pentingna sajarah sareng makna jati, lukisan, sareng objets d'art sapanjang harta. 

Casa Rocca Piccola

Lokasina caket ka Istana Grand Master di jalan utama Valletta, Casa Rocca Piccola nawiskeun Wisata Pribadi anu dipandu kalayan santai biasana ku Marquis sareng Marchioness de Piro anu mana anjeun tiasa milih pikeun ngagaduhan Prosecco atanapi Champagne ogé sababaraha kadaharan khas Maltese lokal. 

Taman Istana Palazzo Parisio

Daya tarik warisan Premier di Malta, anu Palazzo Parisio, Naxxar rengking diantara kebon milik pribadi anu panghadéna dibuka pikeun umum sabab nunjukkeun campuran simetri Italia ogé warna sareng parfum Mediterania. 

Palazzo Falson

Nalika ngalangkungan kamar anu sanés, ngadangukeun pitunjuk audio anu diriwayatkeun, anu nganjang disambut pikeun nikmati arsitéktur Abad Pertengahan Palazzo Falson kalayan sababaraha wangunan ti saprak abad ka-13. 

asli Kabungahan, Salah sahiji Kapuloan Suster Malta

Wisatawan tiasa ngaraosan pulau Gozo bari cicing di salah sahiji patani méwah anu bersejarah. Kauntungan tetep di pulau ieu nyaéta éta leutik dibandingkeun sareng pulau adi na Malta, kalayan pantai anu indah, situs bersejarah, seueur réstoran lokal, sareng henteu aya ngan ukur jarak jauh tina jarak jauh. Sanés bumi kebon biasa anjeun, aya seueur pilihan sareng fasilitas modéren, kaseueuran sareng kolam renang pribadi sareng pandangan anu endah. Aranjeunna liburan anu idéal pikeun pasangan atanapi kulawarga anu milari privasi. Kanggo inpormasi lengkep, didatangan Ieuh

Sailing Piagam Yacht Swasta Swasta

Teluk anu kapencil, cai haneut sareng kapuloan Malta anu henteu didumukan mangrupikeun kombinasi anu sampurna pikeun dinten swasta dina piagam Maltés anu saé. Piagam kapal pribadi mangrupikeun kasempetan pikeun palancong méwah pikeun ngajajah guha sareng formasi batuan Pulo Gozo, balayar ka Kidul Malta ka Marsakala Bay, teras di kolam renang St. Peter's Pool, atanapi bahkan ngajajah Blue Grotto sateuacan surup. Paket ogé kalebet wisata darat pribadi, dimana para tamu tiasa nganjang ka ibukota Valletta, Katedral St. John, Barrakka Gardens, sareng Vittoriosa City - tilas tempat padjajaran Ksatria Malta.

Dina waktos anu ngumbara anu mewah milari pangalaman anu langkung seueur di lingkungan anu aman, Malta khususna pikaresepeun sabab kirang rame tibatan daratan Éropa, nyarios basa Inggris, sareng anu pangpentingna, tetep aya di antara nagara-nagara anu paling aman anu bakal didatangan di pos- Skénario COVID. Nagara ieu parantos ngantosan balikna palancong internasionalna sareng nyiapkeun langkung saé pikeun mastikeun yén masing-masing cicing pikaresepeun, bermanfaat, sareng aman. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan protokol COVID-19 Malta, pencét Ieuh

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka  https://www.visitmalta.com/en/home, @visitmalta dina Twitter, @VisitMalta dina Facebook, sareng @visitmalta dina Instagram. 

Ngeunaan Malta

Kapuloan cerah Malta, di tengah Laut Mediterania, mangrupikeun konsentrasi paling luar biasa tina warisan anu diwangun utuh, kalebet kapadetan tingkat luhur Situs Warisan Dunya UNESCO di nagara-nagara mana waé. Valletta diwangun ku Ksatria St. John anu reueus mangrupikeun salah sahiji tempat wisata UNESCO sareng Ibukota Budaya Éropa pikeun 2018. Pamaréntahan Malta dina batu mimitian ti arsitektur batu anu paling lami di dunya, dugi ka salah sahiji kakuatan karajaan Inggris anu paling kuat. sistem pertahanan, sareng kalebet campuran arsitéktur rumah tangga, agama, sareng militér anu réa ti jaman kuno, abad pertengahan, sareng jaman modéren awal. Kalayan cuaca anu cerah pisan, pantai anu pikaresepeun, kahirupan wengi anu mekar, sareng sajarah 7,000 taun anu matak panasaran, aya seueur anu tiasa ditingali sareng dilakukeun. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Malta, didatangan www.visitmalta.com.

Langkung seueur warta ngeunaan Malta

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.