24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Perjalanan AS ngadukung Rencana Nyalametkeun Amérika Présidén Biden

Perjalanan AS ngadukung Rencana Nyalametkeun Amérika Présidén Biden
Perjalanan AS ngadukung Rencana Nyalametkeun Amérika Présidén Biden
Ditulis ku Harry Johnson

Pamulihan ékonomi Amérika gumantung kana pamulihan anu mantep dina industri perjalanan, naha éta bakal terus meryogikeun bantuan anu ageung pikeun bisnis industri perjalanan

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rencana Nyalametkeun Amérika Présidén Biden nyebarkeun relief anu diperyogikeun anu teu tiasa sumping gancang-gancang
  • Industri perjalanan kaleungitan jutaan padamelan taun kamari, nyumbang ampir 40% tina sadayana padamelan anu leungit
  • Travel AS sukur ka Kongrés sareng administrasi pikeun fokus dina merangan virus sareng nyayogikeun industri anu paling parah di Amérika

Présidén sareng CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow ngaluarkeun pernyataan ieu pikeun ngadukung $ 1.9 triliun Covid-19 paket bantuan anu dikenal salaku Rencana Nyalametkeun Amérika:

"Rencana Présidén Biden nyebarkeun relief anu diperyogikeun anu teu tiasa sumping gancang, sareng kami didorong ku momentum di Kongrés kanggo majukeun paket penting ieu. Nyepetkeun distribusi vaksin mangrupikeun konci pikeun ngabalikan perjalanan sareng ngaluncurkeun ékonomi Amérika anu langkung lega, sareng kami ngadukung pisan peran kapamimpinan féderal anu mantep supados seueur jalma divaksinasi gancang-gancang.

"Kami ogé didorong pisan ku tindakan pikeun nyayogikeun hibah sareng pinjaman tambahan pikeun usaha alit dina industri anu paling parah, anu kalebet perjalanan. Program Protéksi Paycheck badé kadaluars dina akhir bulan, tapi nyeri ékonomi tina pandemi bakal lami teuing ngaleungitkeun éta. Ngalegaan deadline aplikasi program dugi ka 31 Désémber sareng ngamungkinkeun draw katilu ngeunaan pinjaman bakal penting pisan pikeun mastikeun usaha industri perjalanan anu berjuang tiasa ngajaga operasi sareng ngajaga padamel dina gajian.

"Industri perjalanan kaleungitan jutaan padamelan taun kamari, nyumbang ampir 40% tina sadayana padamelan anu leungit. Pamulihan ékonomi Amérika anu langkung lega gumantung kana pamulihan anu mantep dina industri perjalanan, sabab éta kami bakal tetep butuh bantuan anu substansial pikeun bisnis industri perjalanan.

"Travel AS ngahaturkeun nuhun ka Kongrés sareng administrasi pikeun fokus dina merangan virus sareng nyayogikeun industri anu paling parah di Amérika. Kami ngarepkeun pikeun teras damel sareng pamaréntah féderal ngeunaan langkah-langkah pamulihan sareng stimulan tambihan pikeun nyingkat periode pamulihan sareng mulangkeun padamelan Amérika gancang-gancang. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.