Saint Lusia ngagungkeun Poé Awéwé Internasional

Saint Lusia ngagungkeun Poé Awéwé Internasional
Saint Lusia ngagungkeun Poé Awéwé Internasional
  • Saint Lucia dingaranan Saint Lucy of Syracuse, nami anu dipasihkeun ka nagara éta nalika aya dina kakawasaan Perancis
  • Kampanye "Anjeunna Saint Lucia" parantos ditingkatkeun pikeun Poé Wanoja Internasional pikeun ningkatkeun kasadaran pikeun awéwé Saint Lucian anu unggul dina bidangna.
  • Poé Wanoja Internasional mangrupikeun waktos pikeun mikawanoh prestasi anu luar biasa sareng kontribusina awéwé Saint Lucian anu ngawangun dunya

Pulo Saint Lucia di Karibia mangrupikeun hiji-hijina bangsa daulat di dunya anu dingaranan awéwé. Mindahkeun jarum ka hareup sareng ngagungkeun Poé Wanoja Internasional dina 8 Maretth, nu Otoritas Pariwisata Saint Lucia (SLTA) nyaéta nguatkeun kampanye "Anjeunna Saint Lucia" kalayan pidéo pidéo anu mereun dina usaha teras-terasan pikeun sorotan awéwé Saint Lucian di sakumna dunya. Halaman badarat kampanye nunjukkeun awéwé, salian ti tulisan média sosial khusus ti 1 Maretst - 8th, 2021.

Saint Lucia dingaranan Saint Lucy of Syracuse, nami anu dipasihkeun ka nagara éta nalika aya dina kakawasaan Perancis. Salian ti hiji-hijina nagara anu dingaranan awéwé, Saint Lusia ogé dikenal salaku "Helen ti Hindia Kulon." Kamerdekaan Saint Lucia dimeunangkeun saatos sababaraha perang pikeun ngendalikeun antara Perancis sareng Inggris. Julukan éta dicandak saatos sejarawan Inggris ngabandingkeun Saint Lusia sareng karakter mitologis Yunani Helen of Troy kusabab anjeunna ogé ngagerakeun sadayana Angkatan Laut.

Kampanye "Anjeunna Saint Lucia" parantos ditingkatkeun pikeun Poé Wanoja Internasional pikeun ningkatkeun kasadaran pikeun awéwé Saint Lucian anu unggul dina bidangna. Jalma-jalma ti basisir-ka-basisir-ka-basisir didorong nganggo hashtag #SheisSaintLucia pikeun namina, ngahargaan sareng ngarayakeun awéwé dina kahirupan sareng komunitasna anu padamelan sareng pangaruhna nginspirasi aranjeunna.

Otoritas Pariwisata Saint Lucia parantos nyusun pidéo pidéo pikeun awéwé Saint Lucian salaku sumber inspirasi, ngalambangkeun yén unggal dirina nyaéta Saint Lucia. Anjeunna bakal ngasuh kreativitas anjeun ku rasa anu dikumpulkeun ti bumi, laut, sareng nagara-nagara jauh.

Pidéo ieu nampilkeun lima belas wanoja Saint Lucian anu ngambah jalan satapak di Amérika Serikat, Kanada, Inggris, sareng Saint Lusia. Pidéo éta kaasup kapribadian tipi Traci Melchor; pangusaha, Karlyn Percil; Kang Oki Victoria Alexander ti Ti KayLa Foods; panulis sareng spéker motivasi, Loverly Sheridan; Natalie John tina Kawinan Impian; Spesialis Pendidikan Awal, Laura Henry-Allain MBE; penyiar, Brenda Emmanus; Tim Great Britain Sprinter, Imani-Lara Lansiquot; Pangembangan Tatanén, Keithlin Caroo; Bay Gardens Umum Manger, Waltrude Patrick; Kapala Petugas Médis Saint Lucia, Dr Sharon Belmar-George; Mantri anu didaptarkeun, Julietta Frederick; Pangawas inflasi, Daina Lambert; Pilot, Liz Jennings Clark; sareng Liburan Barefoot, Erwin Louisy.

"Poé Wanoja Internasional mangrupikeun waktos pikeun mikawanoh prestasi anu luar biasa sareng kontribusina awéwé Saint Lucian anu ngawangun dunya," saur Hormat Dominic Fedee, Menteri Pariwisata Saint Lucia.

"Salaku hiji-hijina pulau anu dingaranan awéwé, garis tujuan kami mangrupikeun 'Saint Lucia, NYAÉNÉNÉNÉNÉN MANÉHNA'. Étos mérek diwangun ku pangunjung anu mereun ku pangalaman 'dirina'. Saha anu sumping ka bumi na bakal ngumpulkeun kenangan sensasional anu bakal terus memicu kreativitas saumur hirup. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali