Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi Hotél & Resor Jepang Ngabobol Warta Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Rupa-rupa Berita

Milarian Pérak Pérak dina Dunya Pariwisata anu kapangaruhan COVID

Milarian Pérak Pérak dina Dunya Pariwisata anu kapangaruhan COVID
Kiroro Resort

Hésé pikeun narik seueur positip tina kaayaan COVID-19, khususna pikeun bisnis pariwisata anu kapangaruhan négatip ku virus sareng larangan perjalanan anu parantos lumangsung pikeun nyegah panyebaranana. Tapi timna di Kiroro Resort, di Hokkaido, Jepang, milari pelapis pérak.

"Tanpa meremehkeun kaseriusan COVID-19 atanapi ngirangan kasedihan anu diderita ku jalma-jalma anu kaleungitan jalma anu dipikacinta atanapi kapangaruhan sacara pribadi," saur Wakil Présidén Kiroro Resort Martin Raich, "Kami ngajantenkeun fokus janten bersyukur sareng ngagungkeun sababaraha positip anu muncul dina 12 bulan ka pengker. "

Tina sudut pandang bisnis, salah sahiji anu positip nyaéta dukungan anu nampi Kiroro Resort ti pamaréntah pikeun ngabantosan ngalangkungan waktos-waktos anu sesah ieu. "Éta endah pisan ningali bisnis sareng pamaréntah kerjasama dina waktos anu diperyogikeun. Pamaréntah lokal, préféktur sareng nasional, kantor pajak lokal sareng badan asuransi sosial sadayana parantos ngadukung sareng ngartos kana masalah anu disanghareupan ku industri pariwisata sareng bantosanna ku waragad sareng program pangrojong anu sanésna ageung pisan, "saur Raich.

"Mangtaun-taun, kami parantos damel raket sareng pamaréntahan lokal Akaigawa ngabagi sababaraha padamel anu damel pikeun Kiroro salami usum salju sareng proyek milik pamaréntah nalika usum panas. Nalika pandemi sumping, aranjeunna ngabantosan kami kalayan marahmay dana pikeun ngajantenkeun fasilitas kami langkung aman-COVID ogé nyayogikeun voucher kanggo urang bagikeun sareng tamu anu tiasa dianggo di daérah lokal. Sareng Pamaréntah Hokkaido sareng Pamaréntah Jepang duanana ngawangun program insentif perjalanan pikeun ngarangsang perjalanan domestik. "

Kasatiaan Panyekel lolos musim Kiroro mangrupikeun hal anu hadé pikeun Resort pikeun ditingali. "Kami ngagaduhan langkung ti 1,700 musim lolos usum ayeuna, anu ngan ukur handap dina musim-musim sateuacanna," jelas Raich. "Kami leres-leres ngahaturkeun nuhun ka sadaya jalma anu mikanyaah Kiroro anu, sanaos berpotensi nyanghareupan kasusah kauangan nyalira nalika COVID, parantos daék ngadukung kami sareng nanem modal dina usum lolos."

Resort ieu ngahargaan ka anu ngagaduhan pas musim ku usaha usaha pikeun nawiskeun pangalaman ski anu khas tina 'musim normal' di Kiroro.

"Ku kabutuhan, kami parantos nutup sababaraha lift anu bakal ngajalankeun upami Resort di kapasitas pinuh. Kami ngaraos kawajiban anu kuat pikeun nawiskeun ka pelanggan pikeun jaringan chairlift kelas dunya sareng aksés ka sadaya daérah ski pangsaéna kami, sanaos galur finansial pikeun operasi, "saur Raich. "Kalayan kirang ramé sareng hujan salju anu luar biasa dina taun ieu, anu ngagaduhan pass kami bagja pisan!"

Kiroro Resort ogé ngagungkeun lapisan pérak kaayaan dina tingkat pagawé perorangan. Realitas kaayaan sapertos kitu yén sadaya anggota staf parantos ngirangan gaji sareng ngirangan jam, tapi waktos luang anu nambihan saéstuna positif pikeun seueur.

"Pamajikan kuring terang yén anjeunna hamil Juni," saur Evan Johnson, Sales and Marketing Manager di Yu Kiroro. "Untungna, ku sakedik waktos luang dina tangan kuring sareng kirang tekanan pikeun di kantor unggal dintenna, kuring tiasa ngiringan unggal scan sareng pamariksaan rumah sakit sacara langsung. Abdi henteu bakal sanggup ngalakukeun ieu upami 12 bulan tiheula. ”

Milarian Pérak Pérak dina Dunya Pariwisata anu kapangaruhan COVID

Staf anu sanés parantos nyandak kasempetan pikeun nyéépkeun waktos langkung seueur di gunung - ski, snowboard sareng pamaréntahan nafsu anu nyandak aranjeunna ka Kiroro.

"Dina taun-taun normal, kuring sibuk pisan sareng padamelan anu teu meunang kasempetan pikeun sering-sering ski," jelas Michael Chan, Pengawas Makanan & Minuman di Kiroro. "Taun ieu parantos saé pikeun kasempetan pikeun kaluar sana saloba mungkin sareng leres-leres ngamankeun lungkawing emptier sareng salju anu endah. Abdi émut ayeuna naha kuring milih cicing di dieu! ” 

Sareng pikeun sababaraha urang, kaayaan COVID ogé ngajantenkeun kasempetan pikeun pangwangunan pribadi sareng ngalacak gancang di tempat damel.  

"Ngalangkungan sadaya tantangan anu kuring nyanghareupan taun kamari, kuring saéstuna parantos langkung saé dina padamelan kuring," saur Mariko Yamada, Manajer SDM Kiroro Resort. "Kuring parantos langkung lincah, gaduh paparan anu langkung ageung pikeun manajemén luhur sareng parantos gancang ngarobih prakték SDM di bisnis urang. Kuring rumaos langkung siap tibatan kantos pikeun nangan tantangan bisnis naon waé anu kuring pikahareupeun ka hareup. ”

Kalayan peluncuran vaksin di cakrawala, manajemén sareng staf Kiroro Resort gumbira ku balik deui ka normal dina waktos anu caket. Tapi samentawis éta, aranjeunna henteu ngantepkeun kaayaan éta ngajantenkeun aranjeunna turun.

"Kami tiasa ningali cahaya di tungtung torowongan sareng teu sabar pikeun muka deui panto urang ka anu resep salju ti sagala penjuru dunya. Tapi kanggo ayeuna, urang nyandak tantangan dina usaha sareng tetep bersyukur yén urang tiasa sumping damel unggal dinten di salah sahiji kota resor anu paling indah sareng salju, "pokna Martin Raich.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.