Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bélis ngamungkinkeun palancong divaksinasi lebet tanpa tés

Bélis ngamungkinkeun palancong divaksinasi lebet tanpa tés
Bélis ngamungkinkeun palancong divaksinasi lebet tanpa tés
Ditulis ku Harry Johnson

Upami panumpang gagal nampilkeun tés PCR négatip atanapi antigen, salah sahiji bakal dilakukeun di bandara kalayan biaya musafir urang $ 50

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan anu divaksinasi ayeuna tiasa lebet Bélis tanpa kedah nampilkeun tés COVID-19 négatip
  • Wisatawan kedah nampilkeun Kartu Rékam Vaksinasi COVID-19 salaku buktina yén vaksinna parantos dikaluarkeun sahenteuna dua minggu sateuacan kadatangan.
  • Wisatawan anu teu divaksinasi masih diperyogikeun nyayogikeun uji PCR COVID-19 négatip anu dicandak dina waktos 96 jam perjalanan atanapi tés Antigen gancang négatip anu dicandak dina 48 jam perjalanan ka Bélis

Bélis ayeuna ngantepkeun wisatawan anu divaksinasi lebet kana kabupatén tanpa kedah nampilkeun tés COVID-19 négatip. Urutan kaséhatan anu anyar, anu janten épéktip dina akhir Pébruari, nyatakeun yén palancong anu lebet Bélis ngalangkungan bandara sareng nyayogikeun bukti imunisasi COVID-19 henteu diperyogikeun nampilkeun hasil uji négatip pikeun asup. Wisatawan anu divaksinasi tiasa lebet ka nagara éta tanpa syarat uji coba upami aranjeunna nampilkeun Kartu Rékam Vaksin COVID-19 salaku buktina vaksinna parantos dikaluarkeun sahenteuna dua minggu sateuacan kadatangan.

Wisatawan anu teu divaksinasi masih diperyogikeun nyayogikeun uji PCV COVID-19 négatip anu dicandak dina waktos 96 jam perjalanan atanapi tés Antigen gancang négatip anu dicandak dina 48 jam perjalanan ka Bélis. Upami panumpang gagal nampilkeun tés PCR négatip atanapi antigen, salah sahiji bakal dilakukeun di bandara kalayan biaya musafir urang $ 50. Salaku tambahan, Kamentrian Kaséhatan sareng Kabugaran Belize parantos ngalegaan uji coba pikeun mempermudah sadaya jalma anu angkat ti Bélis pikeun perjalanan ka Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés anu meryogikeun hasil uji négatip pikeun lebet.

Kaputusan pikeun ngagampangkeun larangan pikeun palancong anu nampi vaksin COVID parantos dimudahkeun ku ngirangan kasus anyar sadidinten di penjuru nagara. Belize parantos suksés pisan dina usahana pikeun ngendalikeun pangiriman COVID-19 salami sababaraha minggu ka pengker; ayeuna, aya kirang ti 100 kasus aktif di nagari sareng jumlahna teras-terasan turun.

Nalika kampanye vaksinasi COVID-19 Belize digulung di sakumna nagara, pamangku kapentingan pariwisata payun bakal janten anu nampi Vaksin AstraZeneca salami tahap awal kampanye. Vaksinasi séktor pariwisata, ditéang sareng palaksanaan panerapan protokol kaséhatan sareng kaamanan anu ditingkatkeun, sareng nampi cap Travel Perjalanan & Pariwisata Dunya (WTTC) cap Travels Travel bakal ditepikeun ka dunya yén Bélis memang wisata anu aman sareng giat tujuan.

Nyitak Friendly, PDF & Email