24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Industri pariwisata AS bakal pulih mangtaun-taun

Industri pariwisata AS bakal pulih mangtaun-taun
Industri pariwisata AS bakal pulih mangtaun-taun
Ditulis ku Harry Johnson

Agénsi perjalanan AS sareng operator wisata 2021 pendapatan dugi ka $ 63.5 milyar, $ 530 juta kirang ti di 2019

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sateuacan pandemi, agénsi perjalanan AS sareng pasar operator wisata nyaksian kamekaran anu luar biasa, kalayan pendapatan naék tina $ 42.6 milyar dina 2012 janten $ 64 milyar dina 2019
  • COVID-19 micu kontraksi pasar wisata sareng pariwisata pangageungna dina sajarah
  • Panghasilan tina séktor sadayana diperkirakeun tumuh ku 60% YoY janten $ 104.5 milyar dina 2021, masih $ 40 milyar kirang ti di 2019

COVID-19 parantos nyababkeun ruksakna kolosal industri perjalanan AS, grounding airlines, ngosongkeun hotél, sareng ngeureunkeun ampir sadaya perjalanan bisnis sareng luang mangbulan-bulan. Sanaos hotél sareng resort nerapkeun paningkatan kaamanan sareng tindakan sanitasi sareng ati-ati dibuka deui dina paruh kadua taun 2020, gelombang kadua pandemi ngahasilkeun hit énggal pikeun usaha anu beroperasi di sektor éta.

Numutkeun data pangénggalna, agénsi perjalanan sareng operator wisata AS diperkirakeun ngahasilkeun pendapatan $ 63.5 milyar dina taun 2021, $ 530 juta kirang ti taun 2019.

Sateuacan pandemi, agénsi perjalanan AS sareng pasar operator wisata nyaksian kamekaran anu luar biasa, kalayan pendapatan naék tina $ 42.6bn di 2012 janten $ 64bn di 2019.

Statistik nunjukkeun yén ampir 80 juta wisatawan internasional ngadatangan Amérika Serikat dina taun éta, kalayan pangasilanana ageung atanapi ampir 48 juta pangunjung ti Amérika. Total belanja ku wisatawan domestik sareng internasional di Amérika Serikat, kalebet biaya anu aya hubunganana sareng perjalanan, pamondokan, tuangeun, sareng hiburan naék $ 1.12trn dina taun anu sami, dugi ti $ 1.08trn di 2018.

Nanging, COVID-19 micu kontraksi pasar panggedéna dina sajarah. Kalayan rébuan liburan anu dibolaykeun, hotél tertutup, sareng larangan perjalanan di tempat, agénsi perjalanan sareng pendapatan operator wisata turun ku $ 2.4 milyar dina taun 2020.

Sanaos inohong ieu diperkirakeun naék ka $ 63.5 milyar dina 2021, pamulihan sadayana industri perjalanan sareng pariwisata di Amérika Serikat bakal lami mangtaun-taun.

Data nunjukkeun pendapatan tina séktor sadayana diperkirakeun tumuh ku 60% YoY janten $ 104.5bn dina 2021, masih $ 40bn kirang langkung ti taun 2019. Pamulihan lengkep ka tingkat pra-COVID-19 diperkirakeun tahan pikeun dua taun ka hareup, kalayan industri perjalanan sareng pariwisata AS ngahontal nilai $ 151.7bn ku 2023.

Pendapatan Grup Expedia sareng Holding Pesenan Dijunut ku $ 15B Ditengah krisis COVID-19

Di sagigireun karugian pendapatan anu masif, COVID-19 ogé nyababkeun PHK ageung di agénsi perjalanan AS, kalayan jumlah karyawan turun tina 217 rébu di 2019 janten 166 rébu di 2020. Data IBISWorld ogé nunjukkeun jumlah usaha di sektor éta turun ku 10% di tengah pandemi.

Salaku dua perusahaan perjalanan panggedéna di Amérika Serikat sareng sacara global, Grup Expedia sareng Booking Holdings ogé nyaksian karugian pendapatan ageung taun ka tukang.

Di 2019, Booking Holdings ngahasilkeun pendapatan $ 15.07 milyar dina pendapatan, ngungkabkeun laporan taunan perusahaan. Nanging, inohong ieu turun ampir 55% kana $ 6.8 milyar taun kamari.

Expedia Group Inc., perusahaan perjalanan anu kadua panggedéna sacara global, kaleungitan $ 6.8 milyar dina pendapatan di tengah pandemi COVID-19, kalayan inohong murag tina $ 12.07bn di 2019 janten $ 5.2bn di 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.