Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Jérman Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Lufthansa ngarangkep sababaraha penerbangan usum perjalanan Easter

Lufthansa ngarangkep sababaraha penerbangan usum perjalanan Easter
Lufthansa ngarangkep sababaraha penerbangan usum perjalanan Easter
Ditulis ku Harry Johnson

Salami dua minggu kamari, dugi ka 80 persén langkung seueur pesenan anu ditampi kanggo Mallorca, 20 persén langkung seueur pesenan kanggo Kapuloan Canary, ogé 50 persén kanggo Méksiko

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa dobel penerbangan nawiskeun ka Kapuloan Canary ti Munich
  • Lufthansa ayeuna nawiskeun wisatawan usum Paskah sakitar 1,200 sambungan di jero Éropa
  • Lufthansa ngalaporkeun paménta khusus tinggi pikeun penerbangan ka Spanyol, Mexico sareng Kosta Rika

Lufthansa ngalaporkeun paningkatan dina pemesanan pikeun usum perjalanan Paskah anu bakal datang. Dina dua minggu ka tukang, dugi ka 80 persén langkung seueur pesenan anu ditampi kanggo Mallorca, 20 persén langkung seueur pesenan kanggo Kapuloan Canary, ogé 50 persén kanggo Méksiko. Angkat larangan perjalanan ka Mallorca ku Pamaréntah Féderal Jérman bakal langkung nguatkeun trend ieu. Maskapai ieu ngaréspon kana paménta anu ningkat sareng ampir dua kali jumlah penerbangan anu ditawarkeun

Dina total Lufthansa bakal nawiskeun sakitar 1,200 penerbangan Éropa ti bulan Maret dugi ka April. Éta sakitar 200 persén langkung seueur sambungan ti Munich sareng sakitar 50 persén langkung ti Frankfurt dibandingkeun sareng minggu ayeuna.

Tujuan di Spanyol khususna di paménta. Éta sababna maskapai na hiber ka ampir unggal Pulau Canary pikeun kahiji kalina. Kapasitas ti Munich ka Gran Canaria sareng Fuerteventura bahkan bakal dua kali pikeun Easter, sareng ti Frankfurt, kapasitas ka Gran Canaria sareng Tenerife bakal ditingkatkeun ku 50 persén.

Mallorca ayeuna nuju seueur paménta anu tinggi diantara para wisatawan. Lufthansa parantos ngaréspon ku ningkatkeun jumlah penerbangan ka Mallorca sacara signifikan: tibatan dua penerbangan mingguan ti Munich, ayeuna bakal aya dugi ka sabelas sambungan mingguan, sareng ti Frankfurt, tibatan genep penerbangan mingguan, ayeuna bakal dugi ka 20 sambungan mingguan nalika usum perjalanan Paskah.

Salaku tambahan, Eurowings ayeuna teras-terasan mekarkeun frékuénsi na ka Mallorca: maskapai ieu ngarencanakeun dugi ka 325 penerbangan mingguan ti 24 bandara di Jérman sareng Inggris ka Palma de Mallorca.

Salaku tambahan, di Spanyol, kota Valencia sareng Málaga biasana seueur dipesen ku sadayana anu milari panonpoé salami Paska.

Dina hal penerbangan luar negeri, Cancun di Mexico sareng San José di Kosta Rika ti Frankfurt khususna aya paménta. Cancun ayeuna tiasa dugi ka unggal dinten, San José lima kali saminggu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.