Ngabobol Warta Internasional Karibia Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Nevis ngajak wisatawan anu sadar kaséhatan pikeun "Just Be" di Nevis

Nevis ngajak wisatawan anu sadar kaséhatan pikeun "Just Be" di Nevis
Nevis

Otoritas Pariwisata Nevis parantos ngaluncurkeun pidéo promosi kaséhatan anyar anu nunjukkeun pangalaman kaséhatan di tujuan pulau ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pidéo énggalna nyorot aspék anu béda di pulau éta sabab fokus kana pasar kaséhatan anu datang sareng kaséhatan anu ningkat.
  2. Praktisi wellness Nevisian sareng lokasi diulas dina video kaasup eureun di Nevis Hot Springs.
  3. Dina jaman kasihatan anu anyar ieu, Otoritas Pariwisata ngundang jalma-jalma pikeun ngabagikeun pidéo sorangan ngeunaan kumaha aranjeunna ngalebetkeun kasihatan kana rutinitas sadidinten.

Otoritas Pariwisata Nevis (NTA) difokuskeun rék dilegakeun pangunjung wisatawan kaséhatan sareng kabugaran kalayan diluncurkeun pidéo promosi anyar anu nyorot pangalaman tujuan wellness Nevis. Dileupaskeun tanggal 16 Maret, video éta ayeuna sayogi dina halaman wéb NTA www.nevisisland.com ogé saluran média sosialna. Pidéo éta ngundang pangunjung sumping, ngajajah sareng ngaraosan luang santai sareng ngahubung sareng jiwa sareng sumanget di pulau khusus ieu.  

nu anyar #JustBeNevis pidéo bakal dijantenkeun wahana pikeun méréskeun aspék-aspék anu khas tina tujuan sareng sasaran bagéan kaséhatan anu datang sareng kaséhatan anu ningkat. "Salaku beuki seueur wisatawan anu nganut gaya hirup sareng prakték anu séhat, Nevis masihan pangunjung kasempetan anu idéal pikeun kabur tina setrés kahirupan sadidinten sareng bersantai sareng ngarénghap dina lingkungan anu subur, subur. Pidéo ieu ngabantosan kami pikeun nempatkeun Nevis salaku tujuan kaséhatan anu pikaresep pikeun tamu anu milari pangalaman pakansi anu fokus kana karaharjaan, "saur CEO Otoritas Pariwisata Nevis Jadine Yarde. "Salaku tambahan kana spa Resort anu luar biasa, kami ogé ngagaduhan seueur konsultan kabugaran berbakat - therapists pijat, instruktur yoga, guru kabugaran sareng ahli nutrisi, anu nawiskeun program anu dipersonalisasi sareng pangalaman anu dikurasi pikeun tamu."

Pidéo, anu langkung saé menit ieu, ngajak palancong Ngan Janten di Nevis, sareng nunjukkeun sababaraha kagiatan pikeun pakansi anu sadar kaséhatan. Ngambekan bari ngararasakeun yoga pantai, ngabebaskeun ketegangan sareng racun nalika pijet awak sareng perawatan spa sanésna, transformasi nalika anjeun ngalaksanakeun ritual semedi anjeun sareng nangkeup jalma-jalma di luar ruangan, ngalawan latar tempat pamandangan anu endah sareng pandangan panorama.

Sababaraha praktisi kasihatan Nevisian sareng lokasi dipidangkeun dina pidéo éta, kalebet Nevis Hot Springs, dimana para tamu tiasa ngaraosan manpaat terapi ti perairan termal; Bac 2 My Roots Spatique, bar Wholistic Spa sareng Juice anu ramah lingkungan nawiskeun sababaraha téknik penyembuhan tradisional anu didamel ti Afrika sareng India; sareng perawatan pijet tanda tangan di Myra Jones-Edith Kirby Jones Wellness Center.

Pikeun pelengkap dina #JustBeNevis pidéo wellness, sareng ngahasilkeun paguneman anu langkung ageung sakitar kasihatan sareng karaharjaan, NTA ngondang sémah kanggo ngabagi pidéo ngeunaan prakték ngurus diri sorangan anu pangsaéna, atanapi kumaha ngalebetkeun kasihatan kana rutinitas sadidinten, dina platform Instagram sareng Facebook NTA anu ngagunakeun hashtag #JustBeNevis. Pidéo anu pang populerna bakal nampi kado ti Nevis, pikeun ngahargaan dukungan aranjeunna. Brosur "Kesejahteraan" komprehensif, kalayan inpormasi ngeunaan pangalaman kasihatan tradisional sareng sanés tradisional sareng perawatan diri parantos dihasilkeun, didamel pikeun nyayogikeun sadayana anu kedah dipikanyaho ku para pengunjung pikeun nyiptakeun liburan sampurna di Nevis. Brosur bakal sayogi dina halaman wéb NTA.

NTA ogé meluncurkeun séri bulanan "Kabur ka Nevis" bulan ieu, anu bakal disiarkeun dina aranjeunna YouTube nyalurkeun, sareng nampilkeun paguneman kalayan rupa-rupa kapribadian Nevisian anu pikaresepeun sareng inovatif nyarioskeun sababaraha aspek tujuan. Episode anu munggaran difokuskeun kasihatan, sareng bakal dibéntangan ku Edith Irby, anu ngagaduhan Pusat Kesejahteraan Edith Irby Jones, sareng spesialis hérbal Sevil Hanley, otoritas utama pikeun sipat penyembuhan tina akar sareng hérbal anu dipelak sacara lokal.

Pariwisata Wellness mangrupikeun industri multi-milyar-dolar sareng numutkeun Global Wellness Institute (GWI), firma panilitian global nirlaba anu museur kana industri kasihatan global, ukuran pasar anu diproyeksikeun pikeun pasar kasihatan sareng kasihatan global dina taun 2020 $ 4.94 triliun sareng tiasa ngahontal $ 5.54 triliun di 2022.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan pangalaman kasihatan Nevis kunjungi halaman wéb Nevis Pariwisata Nevis di  https://nevisisland.com/wellness. Ngarasa Luncat nuturkeun kami on Instagram (@nevisnaturally), Facebook (@nevisnaturally), YouTube (nevisnaturally) sareng Twitter (@Nevisnaturally).

Ngeunaan Nevis

Nevis mangrupikeun bagian tina Féderasi St. Kitts & Nevis sareng aya di Kapuloan Leeward di Hindia Kulon. Wangunna konis sareng puncak gunungapi di pusatna anu dikenal salaku Puncak Nevis, pulau mangrupikeun tempat kalahiran bapak pendiri Amérika Serikat, Alexander Hamilton. Cuaca anu has dina kaseueuran taun sareng suhu dina suhu handap dugi ka pertengahan 80an ° F / pertengahan 20-30s ° C, angin ngahiliwir tiis sareng kamungkinan low présipitasi. Angkutan udara gampang sayogi kalayan sambungan ti Puerto Rico, sareng St. Kitts. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Nevis, bungkus perjalanan sareng akomodasi, mangga kontak Otoritas Pariwisata Nevis, USA Tel 1.407.287.5204, Kanada 1.403.770.6697 atanapi halaman wéb kami www.nevisisland.com sareng dina Facebook - Nevis Naturally.

Langkung seueur warta ngeunaan Nevis

#rebuildingtravel

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.