24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan wartos tanggung jawab teknologi piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Mimiti di-hiber 100% studi émisi bahan bakar penerbangan sustainable dina panumpang jet diluncurkeun

Mimiti di-hiber 100% studi émisi bahan bakar penerbangan sustainable dina panumpang jet diluncurkeun
Mimiti di-hiber 100% studi émisi bahan bakar penerbangan sustainable dina panumpang jet diluncurkeun
Ditulis ku Harry Johnson

Pimpinan penerbangan ngaluncurkeun studi émisi bahan bakar penerbangan berkelanjutan anu munggaran dina penerbangan 100% dina jet panumpang komérsial

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Proyék 'Émisi sareng Pangaruh Iklim Bahan Bakar Alternatip' (ECLIF3) diluncurkeun
  • Panilitian éta bakal dilaksanakeun nganggo pesawat Airbus A350-900 anu dikuatkeun ku mesin Rolls-Royce Trent XWB
  • Tés mesin beusi suluh dimimitian di fasilitas Airbus di Toulouse, Perancis, minggu ieu

Tim spesialis aeroangkasa parantos ngaluncurkeun studi émisi anu munggaran di dunya nganggo bahan bakar penerbangan sustainable 100% (SAF) dina pesawat panumpang komérsial anu lega.

Airbus, Pusat panilitian Jérman DLR, Rolls-Royce sareng produser SAF Neste parantos damel babarengan pikeun ngamimitian proyek 'Emisi sareng Pangaruh Iklim Bahan Bakar Alternatip' (ECLIF3) anu nempoan épék SAF 100% kana émisi sareng kinerja pesawat.

Papanggihan tina panilitian - pikeun dilumangsungkeun dina taneuh sareng dina hawa nganggo pesawat Airbus A350-900 didukung ku mesin Rolls-Royce Trent XWB - bakal ngadukung usaha anu ayeuna dilakukeun di Airbus sareng Rolls-Royce pikeun mastikeun séktor penerbangan siap pikeun panggunaan SAF anu ageung salaku bagian tina inisiatif anu langkung lega pikeun dekarbonisasi industri. 

Tés mesin beberesih suluh, kalebet penerbangan munggaran pikeun mariksa kasaluyuan operasional panggunaan SAF 100% sareng sistem pesawat, dimimitian di fasilitas Airbus di Toulouse, Perancis, minggu ieu. Ieu bakal dituturkeun ku tés émisi-émisi penerbangan-taneuh anu dimimitian kusabab dimimitian dina bulan April sareng dilanjutkeun di Musim Gugur, nganggo DLR's Falcon 20-E 'pesawat ngudag' pikeun ngalaksanakeun pangukuran pikeun nalungtik émisi pangaruh tina ngagunakeun SAF. Samentawis éta, tés ground salajengna ngukur émisi partikel-bahan disetél pikeun nunjukkeun pangaruh lingkungan tina SAF-panggunaan dina operasi bandara. 

Boh penerbangan sareng tés darat bakal ngabandingkeun émisi tina panggunaan SAF 100% anu dihasilkeun sareng téknologi HEFA (éster terhidrasi sareng asam lemak) ngalawan anu tina minyak tanah fosil sareng minyak tanah fosil low-sulfur. 

SAF bakal disayogikeun ku Neste, anu nyayogikeun bahan bakar penerbangan berkelanjutan di dunya. Pangukuran tambahan sareng analisis pikeun perwatakan émisi partikel-zat nalika uji coba taneuh bakal dikirimkeun ku Universitas Inggris di Manchester sareng Déwan Panilitian Nasional Kanada.

"SAF mangrupikeun bagian penting tina ambisi Airbus 'pikeun dekarbonisasi industri penerbangan sareng kami damel caket sareng sajumlah mitra pikeun mastikeun masa depan anu berkelanjutan pikeun perjalanan udara," saur Steven Le Moing, Manajer Program Énergi Anyar, Airbus. "Pesawat ayeuna ngan ukur tiasa nganggo ngagunakeun campuran 50% maksimum SAF sareng minyak tanah fosil; kolaborasi anu ngagumbirakeun ieu sanés ngan ukur nyayogikeun kumaha fungsi mesin turbin gas nganggo SAF 100% kalayan tujuan pikeun sertifikasi, tapi ngaidentipikasi réduksi émisi poténsi sareng manpaat lingkungan tina ngagunakeun bahan bakar sapertos dina hiber dina pesawat komersial ogé. "

Dr Patrick Le Clercq, Manajer Proyék ECLIF di DLR, nyarios: "Ku nalungtik 100% SAF, kami nyandak panilitian ngeunaan desain bahan bakar sareng pangaruh iklim penerbangan ka tingkat anu énggal. Dina kampanye panilitian samemehna, kami parantos tiasa nunjukkeun poténsi réduksi jelaga antara 30 sareng 50% campuran bahan bakar alternatif, sareng kami ngarepkeun kampanye anyar ieu bakal nunjukkeun yén poténsi ieu ayeuna langkung ageung.

"DLR parantos ngalaksanakeun panilitian éksténsif ngeunaan analitik sareng modél ogé ngalakukeun uji coba ground and flight nganggo suluh alternatip sareng pesawat panalitian Airbus A320 ATRA di 2015 sareng di 2018 sasarengan sareng NASA." Simon Burr, Diréktur Pengembangan Produk sareng Téknologi, Rolls- Royce Civil Aerospace, nambihan: "Di dunya pasca-COVID-19 urang, jalma-jalma bakal hoyong nyambung deui tapi ngalakukeun éta sacara berkelanjutan. Pikeun perjalanan jarak jauh, kami terang yén ieu bakal ngalibetkeun panggunaan turbin gas salami dasawarsa. SAF penting pisan pikeun dekarbonisasi perjalanan éta sareng kami sacara aktif ngadukung ayana-na kasadiaan pikeun industri penerbangan. Panilitian ieu penting pikeun ngadukung komitmen urang kana pamahaman sareng ngamungkinkeun panggunaan SAF 100% salaku solusi émisi rendah. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.