24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Babaturan ti eTurboNews Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Thailand nyinglar karantina COVID-19 pikeun nu datang

Thailand nyinglar karantina COVID-19 pikeun nu datang
Thailand nyinglar karantina COVID-19 pikeun nu datang
Ditulis ku Harry Johnson

Thai CCSA sapuk pikeun nyingkat période karantina janten 10 dinten kanggo kadatangan tanpa sertipikasi vaksinasi sareng 7 dinten kanggo anu gaduhna, mimitian tanggal 1 April

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ti tanggal 1 April, anu datang henteu diwajibkeun nunjukkeun dokumen anu pas pikeun ngapung
  • Nu datang bakal diidinan ngan ukur nyandak sertipikat gratis COVID-19
  • Karantina 14 dinten tetep kanggo pendatang ti daérah anu virus COVID-19 parantos robih

Pejabat Thailand ngumumkeun kaputusan pikeun nyingkat periode karantina pikeun kadatangan asing, dimimitian ti tanggal 1 April.

Juru bicara Pusat Thailand pikeun Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) nyarios yén ti tanggal 1 April, para tamu henteu diperyogikeun nunjukkeun dokumen anu pas pikeun ngapung. Aranjeunna bakal diidinan ngan ukur nyandak sertipikat gratis COVID-19 (CFC).

Rapat CCSA sapuk pikeun nyingkat periode karantina dugi 10 dinten kanggo kadatangan tanpa sertipikasi vaksinasi (VC) sareng 7 dinten kanggo anu ngagaduhan VC, dimimitian dina 1 April.

Karantina 14 dinten tetep pikeun datangna ti daérah anu virus COVID-19 parantos robih.

Sumawona, kadatangan anu dikarantina bakal kéngingkeun kamarna dina kaayaan yén sasuai sareng tindakan Kaséhatan Umum. Aranjeunna bakal tiasa nganggo fasilitas kabugaran, kolam renang sareng tempat latihan luar ogé kanggo mésér tuangeun sareng barang di luar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.