24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Bélgia Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Hotél anyar dibuka di Central Brussel

Hotél anyar dibuka di Central Brussel
Hotél anyar dibuka di Central Brussel
Ditulis ku Harry Johnson

Merk disetél pikeun neraskeun kamekaran internasionalna sareng pasipatan dijadwalkeun dibuka di Budapest, San Fransisco, ogé sipat tambahan di Bélis akhir taun ayeuna

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pasipatan anyar perenahna di jantung kota Brussel, caket kana seueur landmark ibukota
  • Hotel Avenue Louise Brussel, Koleksi Mérek ku Wyndham dikelola ku perusahaan manajemén hotél multi-pasar HCI
  • Trademark Collection by Wyndham dirancang pikeun palancong anu milari akomodasi anu khas sareng kahontal dina tujuan anu diperyogikeun

Wyndham Hotels & Resorts ngumumkeun bubuka Hotel Avenue Louise Brussel, kumpulan mérek dagang kahijina ku hotél Wyndham di Bélgia. Pasipatan anu anyar perenahna di jantung kota Brussel, caket seueur landmark sareng tempat wisata di ibukota, ngajantenkeun tujuan anu idéal pikeun wisatawan anu ngajajah sejarah sareng budaya kota. Dipiboga ku Atom Hoteles sareng dikelola ku Hotel Collection International (HCI), hotél anu gaya ngalaman perbaikan $ 3.1 juta sareng dijadwalkeun dibuka akhir bulan ieu.

Dagang Koléksi ku tambahan énggal Wyndham di Bélgia mangrupikeun jalan terakhir dina lintasan pertumbuhan gancang di dunya salami opat taun ka pengker, sareng 113 hotél di Amérika Serikat, Kanada, Belize, Mexico, Sint Maarten, Curacao, Australia, Jérman, Austria, Swiss sareng ayeuna Bélgia.

Christian Michel, Wakil Présidén Pangwangunan Éropa, Wyndham Hotels & Resorts saurna: "Pembukaan anyar ieu nandakeun léngkah anu pikabitaeun dina ngembangna Koléksi Dagang ku portopolio Wyndham di Éropa sareng sakumna dunya. Merek mérek kami mangrupikeun bagian penting tina strategi konvérsi kami. Éta nyandak skala anu kuat sareng kamampuan kelas dunya urang pikeun pangusaha hotél anu milari kaunggulan kompetitif perusahaan silaturahmi global. Tumuwuhna mangrupikeun bukti nilai anu teu aya tandingan pikeun pangakuan Wyndham, anu parantos janten penting pisan dina waktos anu ngumbara milari mérek anu aranjeunna kenal sareng percanten nalika aranjeunna siap-siap ngumbara deui. " 

Sebastian Lodder, CEO HCI nambihan: "Kumpulan Mérek ku Wyndham mangrupikeun konsép anu pikaresepeun pisan dimana teu aya dua hotél anu sami. Kami bungah tiasa damel sareng Wyndham Hotels & Resorts di hotél kaopat kami handapeun salah sahiji mérekna sareng ngantepkeun tanda unik kami nyalira dina mérek lemes anu ngembang pesat ieu. Kami ngarepkeun ngamangpaatkeun skala Wyndham, sababaraha layanan sareng program kasatiaan kelas dunya sareng ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya ka Hotel Avenue Louise Brussel. "

Hotel Avenue Louise Brussels, Trademark Collection ku Wyndham perenahna di salah sahiji daérah anu paling populér di kota, méter jauhna ti distrik balanja anu trendi di Avenue Louise, sareng jarak tempuh seueur objek wisata anu kalebet Grand-Place anu bersejarah, Museum Horta, ogé patung Manneken Pis anu kawéntar. Daérah lokal nawiskeun sémah bar, réstoran sareng bistro tradisional, sadayana jarak tempuhna ti hotél. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.