Saint Lusia nyiapkeun ngabagéakeun wisata pelayaran dina usum panas ayeuna

Saint Lusia nyiapkeun ngabagéakeun wisata pelayaran dina usum panas ayeuna
Saint Lusia nyiapkeun ngabagéakeun wisata pelayaran dina usum panas ayeuna
  • Saint Lucia siap ngabagéakeun kapal pesiar internasional kahijina
  • Royal Karibia namina Saint Lucia salaku port-of-call dina rancana perjalanan pertengahan Juli
  • Komite khusus parantos didirikeun pikeun masihan pangawasan pikeun neraskeun deui wisata pesiar

Saint Lucia parantos siap ngabagéakeun kapal pesiar internasional kahijina ti saprak ditutup kana sektor di tengah pandemi Covid-19 global. Saatos dialog anu cukup sareng aparat satempat, Garis Pelayaran Karibia Karajaan parantos nyebatkeun balikna industri pelayaran ka Saint Lucia saatos langkung ti sataun, namina Her salaku port-of-call dina rancana perjalanan pertengahan Juli, anu bakal ningali Selebritis Milénium ngalaksanakeun perjalanan anu munggaran dina musim ieu ka tempat anu dituju, sabab ogé ka kapuloan adi sareng homeport St. Marten sareng Barbados dina jalur Karibia Kidul na.

Sawala awal sareng Karajaan Karajaan kalebet komitmen yén duanana panumpang sareng awak langkung yuswa 18 taun sadayana bakal divaksinasi, patuh pinuh pikeun uji coba COVID-19 sateuacanna, sareng operasi wisata bakal dilakukeun dina Koridor Héjo. Salaku tambahan, sadaya jalmi anu turun bakal tunduk kana protokol standar nganggo facemask, jarak fisik, sareng ngabersihkeun. Tujuan umumna nyaéta pikeun mastikeun yén nalika sektor pelayaran tiasa teras nguntungkeun ékonomi lokal, salaku koléktif, urang ogé tiasa mastikeun yén penduduk lokal urang dijaga aman.

Panitia khusus parantos didirikeun pikeun masihan pangawasan pikeun nuluykeun deui wisata pesiar anu kalebet Menteri Pariwisata, Kamentrian Kaséhatan, Pelabuhan Kasihatan, Otoritas Pelabuhan Udara Laut sareng Laut, Investasi Saint Lucia, Bea Adat, Imigrasi, Pelabuhan Kaamanan, Royal Saint Pasukan Pulisi Lucia, Otoritas Pariwisata Saint Lucia sareng Agénsi Pelayaran - Cox sareng Perusahaan Terbatas sareng Asuh sareng Ince.

"Kami sumanget yén ku ayana élmu sareng téknologi di tengah pandemi ieu, urang tiasa nyiapkeun pérak pérak. Pangaruh tina sektor pelayaran parantos dicatet saalam dunya sareng henteuna na parantos nyéépkeun kesan pikeun masarakat pulau urang. Maka kami ngarepkeun damel dina protokol anu ketat pikeun ningali hasil anu berhasil dina séktor ", sbantosan Menteri Pariwisata-terhormat Dominic Fedee.

Dialog sareng sadaya instansi sektor konci parantos ngaliwat kana kasihatan sareng kasalametan anu tetep dipikaresep utama. Salami sababaraha minggu ka payun, dialogna bakal diageungkeun sareng pemasok sareng operator anu sanés. Panitia bakal rapat sacara rutin pikeun nutup marios sareng nyatujuan protokol pikeun neraskeun industri pelayaran, prosedur kaséhatan palabuan, tinjauan terminal sareng operasionalna sareng logistik pikeun ngajalankeun wisata dina protokol.

Diskusi lumangsung sareng sababaraha mitra pelayaran anu tujuanana ningali langkung seueur kapal anu ngajadwalkeun teleponna ka Port Castries dina waktos anu payun.   

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali