Program Bursa Anggota Tim Sendal kanggo ningkatkeun padamelan Karibia

Program Bursa Anggota Tim Sendal kanggo ningkatkeun padamelan Karibia
Program Bursa Anggota Tim Sendal
  1. Sandals Resorts nuju nguatkeun Program Parobihan Anggota Tim anu parantos lami pikeun naékkeun tim régionalna.
  2. Program Exchange mangrupikeun inisiatif ngalangkungan Sandals Corporate University sareng ngamungkinkeun para énggal énggal lebet kana budaya resort.
  3. Program ieu fungsina pikeun nguatkeun tenaga kerja régional Sandal sareng nyayogikeun kapekaan sareng kapekaan budaya, nempatkeun aranjeunna janten warga global.

Salami opat taun ka payun, rébuan warga Karibia nangtung pikeun kauntungan tina ningkatna padamelan sareng kasempetan pelatihan daérah nalika Program Bursa Anggota Anggota Sandal (TMEXP) anu parantos lami, ngusahakeun numuwuhkeun tim régionalna ti 15,000 dugi ka 20,000 anggota tim.

Ieu nuturkeun pangumuman anyar ranté hotél utama ngeunaan akuisisi anyar, ékspansi kana tujuan pulo Karibia kasalapan, sareng antisipasi pamulihan pinuh tina régional. sektor saatos épék dahsyat tina coronavirus.

Bagian sentral tina strategi nyanghareupan masa depan Sendal Resorts International (SRI) nyaéta ’s Team Member Exchange Program which sees the continued movement of Caribbean nationals to take up assignments at a number of the company’s resorts across the region. The Exchange Program is an initiative through the Sandals Corporate University (SCU) and allows new recruits to become immersed in the Sandals and Beaches resorts’ culture, while existing employees are seconded to other resorts, providing an opportunity to travel and become exposed to new working environments and cultures, widen their skills and insights, enhance their career development, and positively impact their job performance on return to their home resort.

Program tetep mangrupikeun indikasi anu jelas komitmen SRI pikeun integrasi daérah sareng anu sami, inpéstasi na ka masarakatna, anu parantos kasuksésan kalayan inisiatif sapertos Program Pelatihan Manajemén (MTP). MTP ngaidentipikasi sareng panganten anyar rekrutmen ngora janten manajer di perusahaan ngalangkungan pembelajaran sareng pelatihan langsung di resort di penjuru daérah. Salaku tambahan, perusahaan terus ngalaksanakeun latihan rekrutmen padamelan di daérah anu lega, nawiskeun padamelan kontinyu pikeun warga Karajaan Karibia sareng ngamangpaatkeun Pasatujuan Gerakan Bebas Orang Terampil CARICOM.

Pupuhu Eksekutif SRI, Adam Stewart, nyarios yén perusahaan optimis pisan ngeunaan masa depan pariwisata sareng sandal sandal Sandi pikeun pamulihan lengkep di daérah éta. "Sendal Resorts Internasional tetep ngagambarkeun leres-leres sumanget CARICOM. Sedengkeun dina jangka pondok, urang fokus kana damel sadayana anggota tim kami ayeuna damel deui, kami ogé ningali ka hareup sareng tujuan jangka panjang dugi ka jangka panjang. Kalayan pengumuman kami pikeun Curacao sareng St.Vincent & the Grenadines, teu aya ragu yén kasempetan aya sanés ngan ukur pikeun anggota tim anu aya ti resort kami di Turks & Caicos, Grenada, Antigua, Jamaica, Barbados, Saint Lucia, sareng The Bahamas, tapi ogé anggota anyar ti tujuan pulau anyar ieu. Kami bangga kana tradisi urang anu parantos lami pikeun nyayogikeun patumbuhan lintas-wates sareng kasempetan pikeun warga daérah pikeun diajar katerampilan anyar sareng ngabagi anu parantos aya. ”

Program palatihan unik masing-masing pamilon, kalebet lilana cicing di luar negeri sareng tujuan diajar, ditangtoskeun ku kolaborasi sareng resor bumi sareng SCU. Sadayana pamilon bakal ngalebetkeun laporan anu ngeunteung dina akhir latihan sareng ogé bakal ditunjuk palatih SCU anu bakal ngabantosan aranjeunna salami perjalanan latihan.

Stewart nambihan: "Dina inti latihan urang salawasna nyaéta prosés diajar immersive. Salami mangtaun-taun, urang ngawangun budaya Sendal anu kuat sareng béda anu ngajantenkeun kami mérek global anu kawéntar. Kami hoyong jalma kami ngumbara ka pulau-pulau sanésna, nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng diajar ti batur sapagaweanna sareng warga nagara sanés. Unggal pulau unik sareng masing-masing resort kami. Program Exchange ieu sanés ngan ukur nguatkeun tanaga daérah urang tapi ogé nyayogikeun aranjeunna jinis paparan sareng sensitipitas budaya anu nempatkeun aranjeunna janten warga global. Janten, urang resep pisan pikeun ngamajukeun program ieu sareng ngamimitian naon anu urang terang bakal terus dijantenkeun modél latihan régional, pamekaran, sareng padamelan. ”

Kanggo langkung seueur diajar ngeunaan Program Sandals Corporate University, mangga buka: https://www.sandals.com/about/

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali