Étiopia Airlines pikeun sidang IATA Travel Pass

Étiopia Airlines pikeun sidang IATA Travel Pass
Étiopia Airlines pikeun sidang IATA Travel Pass
Ditulis ku Harry Johnson

IATA Travel Pass mangrupikeun aplikasi mobile perjalanan digital pikeun ningkatkeun efisiensi dina uji coba atanapi verifikasi vaksin sareng balikeun deui perjalanan

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nalika perjalanan dibalikan deui, wisatawan peryogi inpormasi anu patali sareng COVID-19
  • Inisiatif IATA Travel Pass ngabantuan mastikeun kaaslian inpormasi tés anu ditepikeun ku wisatawan
  • Ethiopian Airlines parantos digital dina sadaya operasionalna pikeun nyingkahan kontak fisik

Ethiopian Airlines ngumumkeun yén éta bakal nyobian IATA Travel Pass, aplikasi mobile perjalanan digital pikeun ningkatkeun efisiensi dina uji coba atanapi verifikasi vaksin sareng ngabalikan perjalanan.

Nalika perjalanan dibalikan deui, wisatawan peryogi inpormasi anu aya hubunganana sareng COVID-19 sapertos uji coba sareng syarat vaksin anu bénten-bénten di antara nagara. Inisiatif IATA Travel Pass ngabantuan mastikeun kaaslian inpormasi tés anu ditepikeun ku palancong anu penting pikeun mastikeun kasalametan panumpang bari sasuai sareng sarat asupna nagara. Ka hareupna ogé bakal ngatur sertipikat vaksin pikeun perjalanan.

Ethiopian Airlines parantos digital dina sadaya operasionalna pikeun nyingkahan kontak fisik sareng merangan panyebaran pandemik sareng ayeuna urang ngamimitian inisiatif ieu anu ngamungkinkeun para panumpang urang resep pangalaman penerbangan anu teu aya tandinganna.

Ngeunaan sidang pas perjalanan IATA, Mr. Tewolde GebreMariam, CEO Grup tina
Ethiopian Airlines nyarios yén "Téknologi digital penting pisan pikeun méréskeun seueur masalah anu timbul tina pandemi éta. Kami bungah yén kami nawiskeun kasempetan digital anu anyar pikeun panumpang kami supados lengkep sareng aman ngabalikan perjalanan udara. Pelanggan kami bakal ngaraosan pangalaman perjalanan anu épisién, teu kontak sareng aman ku paspor digital pasporna. Salaku maskapai kaamanan anu munggaran, urang bakal janten anu munggaran ngalaksanakeun inisiatif pas perjalanan IATA pikeun mempermudah perjalanan. Inisiatif anyar bakal ningkatkeun kayakinan wisatawan kana perjalanan, ngadorong pamaréntah pikeun muka deui wates na
expedites industri balikan deui. "

Travel Pass bakal ngabantosan ngadamel paspor digital, nampi sertipikat tés sareng vaksinasi sareng mastikeun yén aranjeunna cekap pikeun rute, sareng ngabagi sertipikasi uji atanapi vaksinasi sareng maskapai sareng otoritas pikeun mempermudah perjalanan. Aplikasi perjalanan digital ogé bakal nyingkahan dokuméntasi curang sareng ngajantenkeun perjalanan udara langkung merenah.

Alexandre de Juniac, Diréktur Jéndral sareng CEO IATA nyarios, "Étiopia Airlines ngabantosan nempatkeun yayasan pikeun dunya anu nyambung deui dimana Kapercayaan kaséhatan-COVID-19 hasil tés ka sertipikat vaksinasi-bakal maénkeun peran. IATA Travel Pass aman ngamungkinkeun para pelancong pikeun ngontrol data kredensial kaséhatan anu diverifikasi bari ngabagi éta sareng maskapai sareng otoritas sakumaha anu diperyogikeun dina prosés perjalanan. Éta bakal penting pisan nalika pamaréntah sanggup muka deui wates pikeun perjalanan. Salaku pasangan percobaan IATA Travel Pass, palanggan Ethiopian Airline bakal janten anu pangheulana ngalaman manpaatna. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

eTurboNews | TravelIndustry News