Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

IMEX: Ayeuna sanés waktos kanggo bisnis tetep cicing

IMEX: Ayeuna sanés waktos kanggo bisnis tetep cicing
IMEX Amérika
Ditulis ku jelema nu nyunting

Grup IMEX nanem modal dina timna ku 9 janji anyar nalika nyiapkeun IMEX Amérika taun ayeuna sareng IMEX Frankfurt di 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ngawangun deui anu langkung saé mangrupikeun frasa anu urang ngupingkeun langkung seueur boh dina jero sareng luar industri kajadian.
  2. Di IMEX, sababaraha kalungguhan énggal parantos didamel dina bisnis kalayan inpormasi penting dina sistem, pamasaran, sareng desain.
  3. Peran anyar ieu mangrupikeun bagian tina komitmen Grup pikeun ngawangun tradeshow global anu pangsaéna sareng pasar pikeun industri acara bisnis.

CEO Grup IMEX, Carina Bauer, ngaguratkeun pentingna ngajaga investasi bisnis nalika iklim anu nangtang nalika anjeunna nyarios: "Ngawangun deui anu langkung saé mangrupikeun frasa anu urang nguping beuki seueur duanana di jero sareng di luar industri kajadian. Kami hirup di Grup IMEX sareng ngawangun ketahanan urang ku nanem modal dina sababaraha bagéan bisnis, dimimitian ku sababaraha janji anyar anu penting sareng kalungguhan énggal dina perusahaan. ”

Sababaraha kalungguhan énggal parantos didamel dina bisnis kalayan inpormasi penting dina sistem, pamasaran sareng desain. Gary Coombes ngagabung salaku Chief Information Officer. Sateuacanna COO di akuntan Crunch, Gary parantos damel di EMAP sareng di UBM dimana anjeunna damel dina akuisisi sareng acara-acara énggal, ngajantenkeun Penjualan sareng Pemasaran ngalangkungan EMEA. Dina peran anyarna anjeunna badé ngawangun konsultasi anu disayogikeun pikeun Grup IMEX taun kamari, ngatur sistem integrasi sareng inisiatip data. Gary nyarios: "Kuring resep pisan ngiringan ngiringan IMEX dina waktos anu penting pikeun bisnis sareng industri acara anu langkung lega. Saatos damel di industri salami hirup kuring, kuring henteu tiasa ngantosan ningali acara langsung dina aktipitas. Acara IMEX hebat pisan sareng kuring ngarep-ngarep tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun mekar, teraskeun tumuh sareng suksés. ”

Tanggung jawab pikeun strategi kontén sareng sumber, ngembangkeun wéb sareng proyek transformasi digital, Danielle Colyer parantos diangkat salaku Kepala Eusi sareng Wéb. Tilas Kepala Global Kandungan di YNV Group, Danielle gaduh pangalaman éksténsif dina B2B internasional sareng pamasaran B2C, mérek sareng wéb anu langkung ti dasawarsa pangalaman dina nyiptakeun eusi anu mangaruhan pikeun perusahaan kalebet Digital Magazine Awards sareng Study Group. Danielle nyarios: "Kuring resep pisan ngiringan ngiringan tim IMEX. Eusi mangrupikeun alat anu luar biasa kuat dina toolkit pamasaran urang sareng hal anu IMEX lakukeun kalayan saé. Tujuanana mah pikeun naékkeun eusi anu saé ieu di panjuru wéb urang sahingga tiasa ngiringan, pikaresepeun, ngawartosan - sareng pamustunganana, ngarobih - pamirsa urang. "

Tilas Sutradara Seni di Grazia UK, Anna Gyseman ngagabung salaku Desain Manajer fokus kana desain grafis, desain digital, sareng pedoman mérek. Kaahlian desainna bakal gancang dilengkepan ku pengangkatan Junior Designer. Anna masihan koméntar: "Kami sadayana ngarepkeun jaminan anu biasa tapi di IMEX kami ogé mikawanoh peran kami dina ngarahkeun dunya anu gagah. Tujuanana abdi taun ieu nyaéta ngahijikeun kapercayaan kana mérek ku mindahkeun éta ka hareup dina cara anu seger sareng inovatif - nyayogikeun tingkat disiplin desain anu klasik bari teras-terasan narékahan réspon anu asli. "

Peran anyar anu sanés dina Grup IMEX kalebet Manajer Penjualan Senior di tim Penjualan, analis Data dina tim Event Tech sareng analis Keuangan anyar. Tim Pembeli Hosted bakal ngasah fokus na kana hubungan klien kalayan pengangkatan dua Manajer Hubungan anu anyar sareng Manajer Perjalanan.

Carina nuluykeun: "Peran anyar ieu mangrupikeun komitmen kami pikeun ngawangun tradeshow global sareng pasar anu pangsaéna pikeun industri acara bisnis - misi anu kami tunggalkeun. Salaku tambahan, aranjeunna ngalengkepan niat urang pikeun nyiptakeun lingkungan tim anu langkung adaptif sareng lincah, didukung ku konsultan Jon Barnes anu nyarioskeun pendekatan progresif ieu dina bulan Pébruari kami podcast. Gangguan taun kamari ngadorong anggota tim kami kaluar tina zona kanyamanan, sering nunjukkeun kamampuan urang - sareng aranjeunna - henteu terang yén aranjeunna gaduh. Hasilna, urang ngawangun deui elemen-elemen organisasi urang pikeun masihan langkung kabébasan sareng tanggung jawab ka jalma, ngamungkinkeun aranjeunna tumuh, bersinar sareng masihan kontribusi anu langkung ageung. "

"Sakumaha acara kami mekar pikeun ngaréspon kabutuhan anu ngaganti pembeli sareng paméran, cara damel urang ogé adaptasi. Ayeuna sanés waktos kanggo bisnis urang tetep tetep. Kami yakin penting pisan pikeun tetep nanem modal pikeun bakat, budaya urang sareng nyiptakeun kasempetan énggal pikeun tim kami janten kami tetep lincah, kreatif sareng responsif kana pergeseran di dunya, "sambung Carina. "Ieu parobihan ogé bakal ngabantosan nalika urang ngarencanakeun payun pikeun acara langsung salajengna - IMEX Amérika dina bulan Nopémber sareng ulang taun ka-20 di IMEX di Frankfurt di 2022. "

IMEX Amérika lumangsung 9-11 Nopémber 2021, di bumi anyar na Mandalay Bay di Las Vegas.

www.imexhibitions.com

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.