Sendal masihan pakansi gratis pikeun 300 padamel kasihatan Karibia

Sendal masihan pakansi gratis pikeun 300 padamel kasihatan Karibia
Sendal masihan pakansi gratis
  1. Ieu mangrupikeun taun anu hésé pisan pikeun sadayana khususna pahlawan dina garis payun sareng padamel kasihatan urang.
  2. Kusabab kawani sareng pangorbananana, Sendal Resorts maparin hadiah pikeun padamel kasehatan kalayan pakansi gratis.
  3. Dimimitian ku padamel Jamaika ogé bakal nampi liburan gratis di Antigua, Barbados, The Bahamas, Grenada, Saint Lucia, sareng The Turks and Caicos Islands.

Pupuhu Eksekutif Sendal, Adam Stewart, nyarios yén sikep ieu mangrupikeun pangakuan kana upaya tanpa pamrih para pagawé perawatan kasihatan lokal di daérah anu, anu terus nunjukkeun kawani anu luar biasa sareng ngalakukeun pangorbanan anu luar biasa dina nyanghareupan naon anu ayeuna janten gelut sataun.

"Pagawé kasehatan urang parantos janten pahlawan urang sapanjang pandemi ieu," saur Stewart. "Ieu mangrupikeun taun anu hésé pisan pikeun saréréa tapi pahlawan urang dina garis payun sareng pagawé Podomoro kami khususna parantos nunjukkeun tingkat katekunan sareng komitmen anu matak pikasieuneun. Ieu cara urang nyarios hatur nuhun sareng nunjukkeun apresiasi kami pikeun naon anu kami terang parantos waktos anu sesah pisan. Liburan ieu pantes pisan sareng urang henteu sabar ngantosan karpét beureum sareng memanjakan para pahlawan urang di resor Termasuk méwah. ”

nu company will work closely with Ministries of Health in the seven islands where it operates to identify the beneficiaries of the latest act, starting in Jamaica where the company is working with the Ministry of Health’s Staff Welfare Programs Department to gift a number of the island’s healthcare workers with much-deserved vacations.

Pagawé perawatan kaséhatan di Antigua, Barbados, The Bahamas, Grenada, Saint Lucia sareng The Turks and Caicos Islands ogé badé nampi pakansi gratis.

Kusabab awal krisis COVID-19, Grup Sendal sacara konsisten masihan dukunganna pikeun tarung, ngadukung pamaréntahan daérah dina usahana pikeun merangan panyakit sareng ngabagi dokumén Platinum Protocols of Cleanliness anu kuat sareng perjalanan régional sareng asosiasi sareng resorts sanés pikeun ngabantosan dina dibuka deui industri pariwisata daérah sacara umum.

Nyarioskeun usaha konsisten perusahaan, Stewart nyarios, "Gelut ieu sanés ngan ukur pikeun Pamaréntah. Ieu gelut saréréa. Sektor swasta kedah gabung sareng sektor publik janten urang tiasa merangan pandemi ieu babarengan. Urang sadayana parantos kapangaruhan ku pandemi ieu sareng urang teras-terasan kapangaruhan sataun salajengna. Ieu mangrupikeun tangtangan saréréa sareng milarian solusi kedah janten bisnis dulur. Sandals Resorts International tetep komitmen pikeun maénkeun bagian urang sareng kami bungah pisan tiasa manjangkeun tawaran ieu pangénggalna ka padamel perawatan kaséhatan anu pantes pisan. "

Pikeun langkung seueur terang ngeunaan Sandals Resorts International, kunjungi: https://www.sandals.com/about/

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali