24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Républik Dominika Breaking News redaksi Berita Pamaréntah Investasi Warta Méksiko Muter wartos jelema kasalametan Spanyol Breaking News piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita

UNWTO hoyong WTTC gagal: Méksiko sareng Républik Dominika dicoo ku Zurab Pololikashvili

UNWTO sareng WTTC nganggo Pamaréntah Républik Dominika
zurabdom

KTT Global WTTC dijadwalkeun ngiringan pamimpin industri perjalanan utama babarengan di Cancun dina 25-27 April. Acara ieu ayeuna ngagaduhan persaingan di Républik Dominika kusabab pendekatan anu mumusuhan ku sékrétaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO). Naha ieu mangrupikeun akhir kerjasama anu diperyogikeun pisan antara swasta sareng sektor publik dina industri perjalanan sareng pariwisata?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Wisata sareng Pariwisata caket jalan. Jutaan padamelan dipertaruhkan sareng Sekretaris Jéndral UNWTO nyatakeun perang ngalawan WTTC.
  2. Kebutuhan anu dibutuhkeun pisan pikeun nyandak pariwisata balik kana konflik anu diciptakeun ku hiji jalma, Sekretaris Jénderal UNWTO anu nyababkeun Méksiko sareng Républik Dominika dicekel dina perang.
  3. Dimana pariwisata bakal angkat sareng Badan PBB anu jaga hoyong ngarusak paguneman anu diperyogikeun pisan sareng pamimpin luhur swasta sareng sektor publik?

"Zurab henteu bodo sapertos anu dipikirkeun ku dunya ... anjeunna jahat ... jalma jahat."
Ieu kecap tina Juergen Steinmetz, pangadeg the Jaringan Pariwisata Dunya sareng penerbit tina eTurboNews. Boikot karya anu dilakukeun ku WTTC, ibarat tamparan pikeun bisnis perjalanan sareng pariwisata anu pangageungna, anggota World Travel and Tourism Council (WTTC).

Gloria Guevara, CEO WTTC nyebatkeun: "Anggota kami ambek-ambekan. Sekretaris Jéndral UNWTO, Zurab Pololikashvili, ayeuna nyobian boikot acara urang. Abdi duaan sedih sareng kesel. Ieu waktos séktor peryogi pamimpin pikeun damel babarengan pikeun boikot. "

Global Guevara parantos merjuangkeun sapertos anu sanés pikeun ngajaga industri perjalanan sareng pariwisata global babarengan sareng fungsina. Anjeunna aya pikeun anggotana ti menit wabah éta.

"Gloria sareng kuring henteu teras-terasan ngagaduhan pendapat anu sami ngeunaan kumaha urang tiasa merangan krisis ieu, tapi urang silih hormat," saur Juergen. "Unggal jalma anu sopan tiasa ngartos yén maju tiasa ngan ukur kahontal pikeun sadayana damel babarengan. Sekretaris Jéndral UNWTO nanyakeun pamimpin konci pikeun ngiringan acara UNWTO anu disatukan dina menit terakhir dina dinten anu sami persis sareng KTT WTTC anu ngahina sanés ngan ukur ka WTTC tapi pikeun anu nyobian ngahemat industri ieu sareng sistem PBB salaku sakabeh. Républik Dominika ko-host acara sapertos dimana seueur perusahaan anggota WTTC ngalakukeun bisnis pondok pisan. Pariwisata mangrupikeun bagian utami tina GDP Républik Dominika, sareng kedahna pikeun kapentingan Pamaréntah DR pikeun ngahargaan saha waé anu damel pikeun tujuan umum pikeun ngalancarkeun industri penting ieu. "

Gloria Guevara ti Méksiko mangrupikeun CEO Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya anu berbasis di London (WTTC), organisasi kalayan 200+ anggota anu diwangun ku perusahaan panggedéna di dunya global perjalanan sareng pariwisata Seueur anu nyarios WTTC ngagambarkeun sektor swasta di pariwisata . Organisasi Pariwisata Dunya, UNWTO mangrupikeun Badan Afiliasi PBB sareng kedahna ngagambarkeun sektor publik. Zurab Pololikashvili, 44, ti Républik Georgia nyaéta sékrétaris Jénderal UNWTO ayeuna.

Dugi ka akhir 2017, UNWTO sareng WTTC dioperasikeun sapertos kembar siam di dunya perjalanan sareng pariwisata global. Ieu aya dina kapamimpinan Dr. Taleb Rifai ti Yordania, salaku tilas Sékretaris Jénderal UNWTO sateuacan Pololikashvili ngambil alih pimpinan agénsi ieu.

UNWTO sareng WTTC nganggo Pamaréntah Républik Dominika
Dr Taleb Rifai sareng David Scowsill

Déwan Perjalanan & Pariwisata Dunya ditingali salaku otoritas global ngeunaan kontribusi ékonomi sareng sosial Travel & Pariwisata. Sateuacan robih kapamingpinan UNWTO, tilas CEO WTTC, David Scowsill, sareng Dr. Taleb Rifai parantos damel babarengan pikeun ngembangkeun industri global penting ieu.

Sadaya ieu robih tanggal 1 Januari 2018, nalika Zurab ngambil alih. UNWTO janten organisasi tertutup anu dikokolakeun ku hiji lalaki nganggo ancaman, sareng pilih kasih pikeun ngamankeun jabatan pribadina.

Favoritisme pikeun ngabales sora mangrupikeun prioritas sanaos dunya mimiti ngalaman krisis anu paling dahsyat - COVID-19. Teu acan aya hiji konferensi pers dimana média anu henteu cocog parantos diidinan ngiringan atanapi naroskeun patarosan ti bulan Januari taun 2018. UNWTO mimiti ningali WTTC salaku pesaing sanés salaku pasangan. Tilas Sékretaris Jéndral Dr. Taleb Rifai henteu nampi deui pikeun ngiringan acara penting, sapertos Majelis Umum UNWTO. Gloria Guevara teu kénging nyarios dina acara sapertos kitu sareng dumuk di jajaran terakhir.

Dunya lirén ningali UNWTO, tapi saha deui anu tiasa ditingali di sektor publik :? Zurab parantos boikot acara sapertos World Travel Market, IATA, acara ICAO, sareng seueur deui. Dina waktos anu sasarengan, jalma-jalma anu damel di UNWTO parantos nyuarakeun hanjakalna dina rasiah, tapi aranjeunna henteu daék nyatakeun pernyataan umum, sabab hariwang kana padamelanna upami nyarioskeun sékrétaris Jenderal anu henteu resep.

Dina Januari, Zurab ngajantenkeun mustahil pikeun calon anu sanés pikeun ngocok adil dina pamilihan umum Sékrétaris, mastikeun yén anjeunna bakal tetep ngajén bergengsi ieu salami 4 taun deui. Dina Januari anjeunna henteu ngahargaan Karajaan Bahrain pikeun meunangkeun jalan pribadi-Na.

Saur insider di UNWTO ngawartoskeun eTurboNews, "Anjeunna pisan ngabagi-bagi sareng sok ngaboikot kajadian sareng inisiatip anu sanés na."

Gloria Guevara parantos nyobian ngahijikeun acara anu paling penting pikeun swasta sareng sektor publik saprak pandemi kasebut pecah. Bulan WTTC Summitnext dirancang pikeun pamimpin pariwisata dunya pendak dina waktos anu payun KTT Global di Cancun. Ngalawan sadaya odds sareng sanaos data COVID-19 catetan anyar di Mexico ogé gelombang Coronavirus katilu di Éropa, Brasil sareng Afrika, WTTC bertekad pikeun ngajantenkeun Global Summit 2021 mangrupikeun kajadian terobosan pikeun nempatkeun masa depan Travel & Pariwisata anu pangsaéna kamungkinan lagu.

KTT Global WTTC anu ditunggu-tunggu pisan 20, diayakeun dina kerja sama sareng Pamaréntah Quintana Roo sareng bakal diayakeun di Cancun, Méksiko, ti tanggal 25-27 April 2021. Henteu aya anu luput pikeun ngajantenkeun acara ieu aman sareng épéktip pikeun anu sumping sacara fisik atanapi ampir.

Saurang pejabat pamaréntah ti Méksiko nyarios ka eTurboNews sumber yén nagara éta kesel pikeun UNWTO sareng Républik Dominika kusabab nyabotkeun acara anu diantisipasi ieu di Cancun.

Kieu carana cara mimiti fiasco ieu dimimitian.

Bulan kamari salaku tanda kapercayaan kana pariwisata Dominika, Sekretaris Jéndral UNWTO Zurab Pololikashvili nuju liburan di Républik Dominika sareng kulawargana.

Pikeun ngarobih liburan na janten misi kerja anu paling inklusif sareng paling dipikaresep, anjeunna nyandak kasempetan kanggo nganjang sareng Présidén DR Luis Abinader dina dinten istirahat terakhir na. Anjeunna nyarios ka menteri pariwisata David Collado, yén Républik Dominika mangrupikeun tempat anu aman pikeun didatangan, nyatakeun yén Républik Dominika mangrupikeun conto dina dunya kumaha pariwisata tiasa dikokolakeun kalayan protokol anu tanggung jawab dina waktos COVID-19 ngatur pikeun narik internasional wisatawan kalayan kaamanan kaséhatan.

UNWTO sareng WTTC nganggo Pamaréntah Républik Dominika
Anjeunna Menteri Pariwisata Républik Dominika David Collado, sareng UNWTO Sekjen Zurab Pololikashvili

Kamungkinan paling ageung nguntungkeun Sekretaris Jénderal, Menteri Pariwisata pikeun Républik Dominika ngirim serat ka Menteri Pariwisata sareng pamimpin industri di Amérika, kalebet Amérika Serikat kamari.

Suratna berbunyi:

Kuring resep ngirimkeun uleman ti Sekretaris Jéndral UNWTO, DIA Zurab Pololikashvili, sareng Menteri Pariwisata Républik Dominika, DIA Mr. David Collado, pikeun ngahadiran rapat Menteri Pariwisata Amérika, janten diayakeun ti 26 dugi ka 28 April 2021 di Punta Cana, Républik Dominika.

Salam hormat,

Éster Ruiz
Departemen Daérah pikeun Amérika
[email dijaga]

Dinten ayeuna saurang pejabat Pamaréntah di Républik Dominika ngabélaan undangan anu nyatakeun yén aranjeunna ngagaduhan tanggal anu béda pikeun rapatna anu disepakati nalika liburan kulawarga damel Zurab. Éta Zurab Pololikashvili anu minggu kamari dipénta pikeun ngarobih tanggal rapat kana tanggal anu sami gempungan WTTC bakal dilaksanakeun.

Ayeuna masihan pilihan pikeun ningali saha sareng UNWTO sareng saha sareng WTTC. Mangrupikeun pilihan anu pait sabab pariwisata mangrupikeun séktor anu paling parah dina krisis dunya ieu. Pimpinan pariwisata panginten moal aya sadayana dina ieu babarengan.

Otomatis Ngiringan

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.