24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Républik Dominika Breaking News Berita Pamaréntah wawancara wartos piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Henteu Pengkhianat, tapi Pahlawan Pariwisata: HE David Collado, Menteri Pariwisata Républik Dominika

HE David Collado iMin Pariwisata Républik Dominika (kénca)
Nyitak Friendly, PDF & Email

DIA David Collado dinten ayeuna sadar pentingna pikeun sektor publik pikeun bermitra sareng perjalanan pribadi sareng dunya pariwisata. Anjeunna ngalereskeun kasalahan anu didorong bari henteu sadar sareng ayeuna aya dina daptar Pahlawan Pariwisata pikeun WTN.

Nyitak Friendly, PDF & Email

kamari, eTurboNews dilaporkeun ngeunaan UNWTO hoyong sabotase KTT WTTC anu bakal datang di Cancun anu lumangsung ti tanggal 25-28 April.

Dicandak dina serangan seuneu ku usaha jelas ieu ku Sekretaris Jéndral UNWTO Zurab Pololikashvili pikeun nyabok industri swasta utama dina nyanghareupanna ku keukeuh gaduh acara menteri UNWTO dijadwalkeun dina dinten anu sami sareng KTT WTTC di Cancun, Host, Hon. Menteri Pariwisata Républik Dominika, David Collado, dinten ayeuna mastikeun yén tanggal anu parantos ditangtukeun ku UNWTO bakal dipindahkeun.

Menteri dina telepon kalayan Gloria Guevara, CEO Déwan Perjalanan & Pariwisata Dunya (WTTC) ogé nandeskeun pentingna pikeun masarakat sareng swasta pikeun gawé bareng dina koordinasi upaya ngalaksanakeun krisis COVID-19.

Pariwisata pikeun Républik Dominika mangrupikeun industri utama.

eTurboNews dinten ayeuna nyauran Menteri Pariwisata di Républik Dominika sareng nampi konfirmasi ngeunaan tanggal anu dipindahkeun. Anjeun tiasa ngupingkeun sabagian telepon ieu dina video You Tube anu dipasang.

Dr. Peter Tarlow, Co-ketua Jaringan Pariwisata Dunya, dinten ayeuna bakal nyalonkeun HE David Collado pikeun nampi Pahlawan Pariwisata WTN pikeun visi na sareng ngahindarkeun konflik sareng WTTC sareng swasta. Dina video anu dipasang, Dr. Tarlow nekenkeun deui kumaha pentingna pikeun sadaya pamaén pariwisata pikeun gawé bareng. Pupuhu WTN Juergen Steinmetz nambihan: "Kami di Jaringan Pariwisata Dunya ngartos pentingna dulur damel babarengan. Tujuan kami pikeun ngabantosan usaha sedeng sareng alit, sareng tujuan WTTC nyaéta koordinat kagiatan pikeun usaha swasta anu paling kuat di dunya. Urang sadayana ningali sektor publik salaku pasangan sareng silih pikeun kapamimpinan, sanés saingan. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.