Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema tanggung jawab piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Walsh nyandak Helm di IATA

Walsh nyandak Helm di IATA
Walsh nyandak Helm di IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Walsh dikonfirmasi salaku Diréktur Jéndral ka-8 IATA ku Rapat Umum Taunan IATA ka-76 dina 24 Nopémber 2020

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Willie Walsh sacara resmi nyandak peran salaku Diréktur Jéndral organisasi éta
  • Walsh ngagabung sareng IATA saatos karir 40 taun di industri maskapai
  • Walsh kenal pisan sareng IATA, parantos ngajabat di Déwan Gubernur IATA salami 13 taun

Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun yén Willie Walsh sacara resmi nyandak peran salaku Diréktur Jéndral organisasi éta. Anjeunna ngagentos Alexandre de Juniac. 

"Kuring resep pisan kana industri urang sareng ngeunaan karya kritis éta IATA ngalakukeun atas nami anggotana, henteu kantos langkung ti nalika krisis COVID-19. IATA parantos janten payuneun usaha pikeun ngabalikan konéktipitas global, kalebet ngembangkeun IATA Travel Pass. Kirang katingali tapi sami pentingna, maskapai terus ngandelkeun sistem pamukiman kauangan IATA, Timatis sareng jasa penting sanésna pikeun ngadukung operasionalna sadidinten. Kuring bersyukur ka Alexandre pikeun ninggalkeun organisasi anu kuat sareng tim anu ngamotivasi. Babarengan, tim IATA leres-leres fokus kana malikkeun kabébasan gerakan anu maskapai anu disayogikeun ka milyaran jalma di panjuru dunya. Éta hartosna kabébasan anjeun pikeun nganjang ka réréncangan sareng kulawarga, pendak sareng mitra bisnis anu kritis, pikeun ngamankeun sareng nahan kontrak vital, sareng ngajajah planét urang anu saé, "saur Walsh.

"Dina jaman normal langkung opat milyar wisatawan gumantung kana penerbangan unggal taun sareng distribusi vaksin parantos nempatkeun nilai kargo udara anu épéktip. Airlines komitmen pikeun nganteurkeun jasa anu aman, épisién, sareng berkelanjutan. Tujuanana mah pikeun mastikeun yén IATA mangrupikeun sora anu kuat anu ngadukung kasuksésan angkutan udara global. Kami bakal damel sareng pendukung sareng kritikus pikeun nganteurkeun komitmen urang kana industri maskapai anu berkelanjutan lingkungan. Tugas kuring pikeun mastikeun yén pamaréntah, anu ngandelkeun kauntungan ékonomi sareng sosial anu dihasilkeun industri urang, ogé ngartos kana kabijakan anu urang butuhkeun pikeun nguntungkeun éta kauntungan, "saur Walsh.

Walsh dikonfirmasi salaku Diréktur Jéndral ka-8 IATA ku Rapat Umum Taunan IATA ka-76 dina 24 Nopémber 2020. Anjeunna ngiringan IATA saatos karir 40 taun di industri maskapai. Walsh pensiunan ti International Airlines Group (IAG) dina Séptémber 2020 saatos janten CEO na ti saprak didirikeun taun 2011. Sateuacan éta anjeunna CEO British Airways (2005-2011) sareng CEO Aer Lingus (2001-2005). Anjeunna ngamimitian karirna dina penerbangan di Aer Lingus di 1979 salaku pilot cadet.

Walsh kenal pisan sareng IATA, parantos ngajabat di Déwan Gubernur IATA salami 13 taun antara 2005 dugi ka 2018, kalebet janten Kursi (2016-2017). Anjeunna bakal damel ti Kantor Eksekutif Asosiasi di Jenéwa, Swiss.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.