24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan wartos kasalametan Taiwan Breaking News piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kacilakaan karéta paling parah di taiwan

Kacilakaan karéta paling parah di taiwan
taiwan2

Taiwan mangrupikeun tempat kacilakaan rel paling parah di nagara peluncuran Cina ieu Sahenteuna 36 jalma tiwas dina kacilakaan terowongan ieu

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Wétan anu hampang pendudukna di Provinsi Tiongkok anu istirahat di Taiwan kasohor ku wisatawan, anu seueur sumping di sapanjang jalur karéta basisir pikeun nyingkahan jalan gunung anu khianat.
  2. Hiji karéta panumpang sareng langkung ti 400 panumpang ngabanting kana kendaraan dina jalur na sareng sawaréh gagal di luar torowongan rel di Taiwan dinten Jumaah.
  3. Sahenteuna 36 urang tiwas sareng seueur anu cilaka. Salamet anu naék kaluar jandéla sareng kana hateup pikeun ngahontal kaamanan dina musibah karéta api paling parah di pulau éta dina puluhan taun.

Anu salamet naék kaluar jandéla sareng kana hateup pikeun ngahontal kaamanan dina musibah karéta api paling parah di pulau éta dina puluhan taun.

Kecelakaan éta kajantenan caket daérah ngajentul Toroko Gorge sakitar jam 9 enjing dina liburan umum, sareng pejabat di kabupaten Hualien nyatakeun usaha nyalametkeun teras-terasan. Média ngalaporkeun langkung ti 400 panumpang naék.

Laporan nyatakeun yén treuk atanapi sababaraha jinis kendaraan jasa murag tina gawir sareng badarat dina jalur, dimana karéta anu muncul tina torowongan ngabobol. Kalayan seueur karéta anu masih kajebak dina torowongan, panumpang anu kabur kapaksa skala panto, jandéla sareng hateup pikeun ngahontal kaamanan.

Kandaraan tétéla nabrak saatos lokomotip parantos muncul, nyababkeun karusakan paling ageung pikeun mobil 1-5, numutkeun ka departemen penyelamat kabupaten Hualien.

Rakaman tivi sareng poto anu dipasang ku jalma-jalma dina tempat kajadian dina halaman wéb Kantor Pusat Berita Pusat nunjukkeun jalma-jalma naék kaluar panto kabuka tina karéta api di luar lawang ka torowongan. Bagian jero hiji mobil didorong dugi ka korsi anu caket.

Kacilakaan éta sumping dina dinten mimiti Péstu Nyapu Makam opat dinten, festival kaagamaan taunan nalika jalma-jalma angkat ka kampung halamanna pikeun rapat kulawarga sareng ibadah di kuburan karuhunna.

Kacilakaan karéta paling parah di taiwan

Taiwan mangrupikeun pulau pagunungan dimana seuseueurna 24 juta jalma na diperes ka dataran rata sapanjang basisir kalér sareng kulon. Wétan anu hampang pendudukna populér ku wisatawan, anu seueur sumping di sapanjang jalur karéta basisir pikeun nyingkahan jalan gunung anu khianat.

Sistem rel éksténsif Taiwan parantos ngalaman pembaruan anu penting dina sababaraha taun terakhir, khususna ditambah garis kecepatan tinggi anu ngahubungkeun ibukota Taipei sareng kota-kota basisir kulon ka beulah kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.