24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Wangunan oposisi ngalawan paspor vaksin internal Inggris

Wangunan oposisi ngalawan paspor vaksin internal Inggris
Boris Johnson diperkirakeun beuratna paspor vaksin internal Inggris

Dipiharep Perdana Menteri Inggris Boris Johnson tiasa nyatujuan skéma paspor vaksin sidang dina Senén, 5 April 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nalika paspor vaksin sigana tiasa ditampi pikeun perjalanan internasional, sarat sapertos kitu pikeun kagiatan internal pasamoan sareng oposisi.
  2. Paspor internal peryogi sertifikasi pikeun lebet ka tempat-tempat sapertos pub, bioskop, klub wengi, sareng stadion, contona.
  3. Perdana Menteri Boris Johnson tiasa ngumumkeun dinten Senén upami skéma paspor vaksin internal badé dilaksanakeun atanapi henteu.

Aya pemberontakan pésta anu dilakukeun - hal anu henteu sering kajantenan di Inggris - ngalawan skéma ieu kalayan langkung ti 70 Anggota Parlemén (anggota parlemén), kalebet 41 anggota partai konservatif anu ngatur, sareng réncang anu nandatanganan pernyataan babarengan pikeun nyandak nangtung nentang paspor vaksin internal COVID-19 UK.

Penandatangan anu terkenal dina pernyataan oposisi kalebet tilas pamimpin Partai Konservatif Iain Duncan Smith, tilas pamimpin Partai Buruh Jeremy Corbyn, sareng sakitar 40 anggota Grup Pamulihan COVID - hiji aliansi informal pikeun tukang ponggawa pemberontak anu milih ngalawan Lockdown kadua Inggris.

Paspor vaksin internal bakal ngajantenkeun wajib pikeun jalma-jalma aksés kana tempat sapertos toko, pub, klub malam, bioskop, sareng stadion nalika nagara mimiti ngagentoskeun batesan lockdown anu katilu.

Sanaos teu acan aya kaputusan akhir, masih aya harapan PM PM bakal masihan payun ka uji coba sertipikat vaksin dimimitian ku bioskop sareng stadion Senén.

Pernyataan gabungan anu dikaluarkeun ku Anggota Parlemén sareng réncang maos sabagian: "Kami ngalawan panggunaan sertipikasi status diskriminatif tina COVID pikeun nolak aksés individu kana jasa umum, bisnis, atanapi padamelan." Déklarasi ieu diterbitkeun ku dukungan kelompok kabebasan sipil Liberty, Big Brother Watch, Déwan Gabungan kanggo Kesejahteraan Imigran (JCWI), sareng Privasi Internasional.

Sababaraha jalma anu parantos nandatanganan pernyataan éta prihatin ngeunaan precedent berpotensi bahaya aranjeunna percanten paspor vaksin COVID-19 bakal disetél pikeun hak-hak sipil. Pimpinan Démokrat Liberal, Ed Davey MP, nyarios: "Nalika urang ngamimitian virus ieu leres dikawasa, urang kedah ngamimitian kéngingkeun kabébasan. Paspor vaksin, intina KTP COVID, bawa kami ka arah anu sanés. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.