Kinerja On-Time Étiopia ngungkulan rata-rata industri

Kinerja On-Time Étiopia ngungkulan rata-rata industri
Kinerja On-Time Étiopia ngungkulan rata-rata industri
  • Étiopia ngadamel investasi anu penting pikeun ningkatkeun layanan palanggan na
  • On-Time Performance nunjukkeun kana maskapai miang atanapi kadatangan anu lumangsung dina 15 menit tina waktos anu dijadwalkeun
  • Tilu bulan terakhir parantos ngahasilkeun produktivitas dina épisiensi

Grup Ethiopian Airlines ngumumkeun yén parantos ngahontal 91% On-Time Performance sadaya departemén hiber global salami tilu bulan terakhir sedengkeun industri rata-rata nangtung sakitar 85%. Maskapai ieu parantos ngaoperasikeun jumlahna aya 18,385 penerbangan dina Januari, Pébruari, sareng Maret di mana éta parantos ngoleksi 91% dina waktos angkat-angkatan.

Kami parantos terang tina tanggapan palanggan kami yén COVID-19 Travel
Syarat, sareng utamina béakna sertipikat Uji PCR Negatip ku seueur
nagara-nagara saatos 72 jam, parantos ngaji hiber tepat waktu sareng konéktipitas lancar langkung penting tibatan anu tiheula. Hasilna, tim juara kami parantos ngajantenkeunana janten prioritas utama sareng ngahontal tingkat rékoréktual penerbangan.

Maskapai Étiopia Grup CEO Mr. Tewolde GebreMariam nyarios, "Salaku customer-centric
maskapai, kami ngadamel investasi anu penting pikeun ningkatkeun palayanan palanggan kami. Nalika palanggan milih Étiopia, kami pastikeun yén aranjeunna kéngingkeun pangalaman anu pangsaéna sareng kami kalebet dugi ka tujuan anu tepat dina waktosna. Tilu bulan terakhir parantos ngahasilkeun produktif dina hal épisiénsi dina operasi hiber urang. Kuring bangga sareng kolega kuring anu komitmen pikeun ngaleungitkeun kasusah pikeun panumpang anu kami hormat. ”

On-Time Performance nunjukkeun kana maskapai miang atanapi kadatangan anu lumangsung dina 15
menit tina waktos anu dijadwalkeun. Waktuna penting pisan pikeun panumpang sabab tunda atanapi pembatalan mangaruhan rancana perjalanan aranjeunna sareng ngajantenkeun panumpang ngaluarkeun biaya tambahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali