Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita Warta Breaking Vietnam

Vietnam nyiapkeun kénging wisatawan asing

Vietnam nyiapkeun kénging wisatawan asing
Vietnam nyiapkeun kénging wisatawan asing
Ditulis ku Harry Johnson

Wisatawan anu sumping di Vietnam kedah dikarantina salami tujuh dinten

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tahap kahiji rencana buka deui bakal lumangsung ti bulan April dugi ka Juli
  • Lalu lintas udara sareng Taiwan, Koréa Kidul sareng Jepang bakal disimpen deui dina bulan Juli
  • Dina Séptémber, wates pikeun anu datang ti nagara anu ngagaduhan kaayaan COVID-19 anu pikaresep bakal kabuka

Otoritas Penerbangan Sipil Vietnam nampilkeun peta jalan tilu tahap pikeun pamulihan penerbangan internasional.

Tahap kahiji bakal lumangsung ti bulan April dugi ka Juli. Éta ngan bakal dilarapkeun ka warga Vietnam anu teu tiasa uih deui Vietnam kusabab wates katutup. Tapi aranjeunna bakal mayar tés PCR sareng akomodasi di observatorium nyalira.

Tahap kadua badé dimimitian dina bulan Juli. Dina waktos ayeuna, patalimarga sareng Taiwan, Koréa Kidul sareng Jepang bakal disimpen deui.

Tahap katilu dimimitian dina bulan Séptember. Salami periode ieu, direncanakeun pikeun muka wates pikeun nagara-nagara anu kaayaan epidemiologis anu pikaresep pikeun COVID-19, sareng vaksinasi warga sacara aktip dilaksanakeun.

Sumawona, ngan ukur vaksin anu disatujuan ku para ahli ti Organisasi Kaséhatan Dunya anu kedah dianggo.

Wisatawan anu sumping di Vietnam ogé kedah dikarantina salami tujuh dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.