24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Industri silaturahmi Hotél & Resor India Ngabobol Warta Investasi wartos Ngawangun deui kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Sanaos vaksin COVID India anu milari tujuan anu aman di bumi

Sanaos vaksin COVID India anu milari tujuan anu aman di bumi
Vaksin COVID India

Survei online anyar anu dilakukeun ku Noor Mahal nyandak beuleum jero kana pola perjalanan sareng silaturahmi India dina waktos-waktos ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Malah ku drive vaksin COVID-19 di India, kaseueuran jalma fokus kana perjalanan domestik.
  2. Liburan anu tiasa disetir pondok nyaéta trend anu katingalina sapertos di dieu pikeun cicing bari.
  3. Kaseueuran jalma milih standar kasehatan sareng kaamanan tingkat tinggi, kelestarian, pariwisata jawab, sareng otentik sareng nilai artos salaku faktor konci.

Hasil panilitian disorot yén sanaos kanyataan yén vaksin COVID India drive aya dina ayunan sareng jalma-jalma nuju divaksinasi, 89% warga India hoyong nganjang ka tujuan domestik anu nuturkeun protokol kasalametan COVID sareng kabersihan. Mayoritas réspondén nekenkeun kana resep standar kasehatan sareng kaamanan tingkat tinggi di tempat wisata, hotél sareng resort sateuacan milih tujuan perjalanan sareng sipat favorit pikeun tempat cicing, disorot survey.

Dilaksanakeun ku Noor Mahal, survey ogé nyaksian kenaikan permintaan pikeun domestik tibatan tujuan asing. Survei online dilakukeun diantawis conto jalma dewasa anu ngumbara pikeun bisnis atanapi hiburan dina 6 bulan ka pengker sareng kedah ngarencanakeun perjalanan di 2021. Numutkeun survey anyar wisatawan dunya Informed, anu ngajajal langkung ti 3,000 déwasa, hiji tina 3 jalma anu paling ngarepkeun perjalanan sareng kulawarga sareng rerencangan dibandingkeun sareng perjalanan solo. Ngadekode elemen panentu dina milih tujuan hotél anu disukai, réspondén milih standar kaséhatan sareng kaamanan tingkat tinggi, kelestarian, pariwisata anu tanggung jawab, sareng otentik sareng nilai artos salaku faktor konci.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India