24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines hal hiber Perjalanan Usaha wawancara wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

CEO British Airways ningali kana masa depan penerbangan

CEO British Airways ningali kana masa depan penerbangan
CEO British Airways ningali kana masa depan penerbangan

Dina wawancara langsung CEO British Airways Sean Doyle nyarioskeun ngeunaan masa depan maskapai sareng industri penerbangan sacara umum di dunya anu henteu acan pas-pandemi ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kami henteu kantos ningali anu sapertos kieu dina penerbangan kalayan pangaruh COVID-19. Sateuacan ieu, urang ngagaduhan 9/11, anu jenisna henteu dramatis dibandingkeun.
  2. Langkung ti hiji usum panas, maskapai kedah ngoperasikeun 5 persen tina kapasitas aranjeunna.
  3. Nyarios éta bakal kalapa di luar sanaosan anu handap.

Naon pandangan CEO British Airways ngeunaan masa depan penerbangan nalika ngeunaan persainganna sareng maskapai utama sanés di Éropa?

Maca ngeunaan penerbangan tina sudut pandang CEO British Airways Sean Doyle nalika anjeunna diwawancara ku Peter Harbison, Pupuhu Emeritus ti  CAPA - Pusat Penerbangan - atanapi pencét dina tautan teras linggih sareng ngadangukeunana.

Peter Harbison:

… Khususna dina posisi kas sareng pendekatan anu béda-béda anu dilakukeun pamaréntah di Éropa, duanana operator jasa-jasa utama anjeun di Éropa parantos sacara substansial, pikeun nganggo kecap kasar, diijinkeun ku pamaréntahna dugi ka seueur. Sareng kuring terang Willy Walsh saacanna nyarios yén teu aya maskapai anu kedah diijinkeun. Aya sababaraha dukungan pikeun British Airways tapi nembé khususna. Kumaha éta mangaruhan posisi kalapa anjeun sareng dua anu sanés ti tilu jurusan Éropa?

Sean Doyle:

Nya, kuring pikir anu pangpayunna kuring badé nyarioskeun nyaéta, dina IAG, kami gancang pisan tumali pikeun ngabantosan diri, sareng kuring mikir éta fokus kana tilu atanapi opat aliran anu béda. Jigana anu pangpayunna nyaéta kaluar sareng naékkeun likuiditas dina sektor komérsial sakumaha anu anjeun mampu, sareng kami parantos suksés dina ngalakukeun éta. Kami ngagaduhan masalah hak, urang angkat ka pasar obligasi, teras kami leres-leres ngempelkeun sababaraha fasilitas pamaréntah dina bentuk UKEF pikeun British Airways dugi ka dua milyar sateuacan Natal, sareng Iberia, Vueling sareng Aer Lingus leres-leres ngudag anu sami jalur. Janten panginten kiridit sayogi dina istilah komérsial mangrupikeun salah sahiji aliran aliran anu urang pilari tiasa diaktipkeun, sareng kami parantos ngempelkeun éta. Jigana hal anu kadua nyaéta mikawanoh gravitasi kaayaan sareng ngarobih bisnis anjeun kalayan gancang, sareng saur kuring duanana British Airways, Aer Lingus, sareng maskapai anu sanés di grup parantos ngalakukeun éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.