24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Warta Breaking Brasil Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Berita Étiopia News Kaséhatan wartos tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Ethiopian Airlines ngangkut vaksin COVID-19 ka São Paulo, Brazil

Ethiopian Airlines ngangkut vaksin COVID-19 ka São Paulo, Brazil
Ethiopian Airlines ngangkut vaksin COVID-19 ka São Paulo, Brazil
Ditulis ku Harry Johnson

Ethiopian Airlines parantos ngangkut vaksin COVID-3.5 19 juta ti Shanghai ka São Paulo, Brazil, ngalangkungan Addis Ababa

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ethiopian Airlines ngiringan perang ngalawan pandemi éta saprak wabah virus
  • Ethiopian Airlines parantos nguatkeun kapasitas pangiriman kargo na ku cara ngarobih deui
  • pesawat panumpang
  • Étiopia maénkeun peran teladan dina distribusi PPE di sakumna dunya

Grup Airlines Étiopia, maskapai penerbangan terkemuka di Afrika, parantos ngangkut 3.5 Juta dosis
tina vaksin COVID-19 ti Shanghai ka São Paulo, Brazil, ngalangkungan Addis Ababa. Vaksin na sumping ka Brazil dinten Kemis, 15 April 2021. Sajauh ieu, Cargo Étiopia sareng Jasa Logistik parantos ngangkut langkung ti 20 Juta vaksin ka langkung ti 20 nagara.

Grup Airlines Étiopia CEO Mr. Tewolde GebreMariam nyarios "Salaku pan ngarah
Maskapai Afrika, kami ngiringan perang ngalawan pandemi saprak wabah virus. Komitmen urang pikeun merjuangkeun pandemik sareng nyalametkeun nyawa parantos ngagalura di Afrika sareng sajabina. Kuring ngarasa pangiriman vaksin anu épisién sareng tepat waktu kami bakal ngahemat jutaan nyawa anu tiasa leungit kusabab kurangna aksés kana vaksin. Kami bakti pikeun ngangkut vaksin sacara global sareng armada modéren kami, infrastruktur anu mapan sareng padamel anu rajin. Kuring bungah yén kami parantos ngamimitian ngahontal saluareun Afrika sareng urang bakal teraskeun maénkeun bagian urang dina global
sebaran vaksin. Usaha kolaborasi kami mangrupikeun hiji-hijina jalan kaluar dina waktos kritis ieu dimana distribusi sareng transportasi vaksin anu saé dipikahoyong. "

Ethiopian Airlines parantos nguatkeun kapasitas pangiriman kargo na ku cara ngarobih deui
pesawat panumpang sareng ngenalkeun téknologi anyar. Maskapai ieu parantos janten pilihan mitra kargo salaku hasil tina tangkasna, kamampuan pikeun nyimpen sareng nyandak kiriman sénsitip waktos sapertos farmasi. Éta maénkeun peran panutan dina distribusi PPE di sakumna dunya anu nyababkeun pilihan Bandara Internasional Addis Ababa Bole salaku hub udara kamanusaan ku agénsi PBB.

Ayeuna, Étiopia nuju ngembangkeun fasilitas pabrik és garing di bumi anu
sanggup ngahasilkeun 9,000kg és unggal dinten pikeun nyumponan kabutuhan épaan tambahan pikeun vaksin anu dihasilkeun Pfizer-BioNTech & Moderna anu meryogikeun lingkungan anu tiis pisan pikeun transportasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.