24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Investasi Rapat Berita Industri rapat Warta Méksiko Muter wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Tren dina Pariwisata Dunya: Program Summit WTTC pikeun Cancun

WTTC: Pedoman inklusi sareng bhinéka anyar pikeun ngabantosan Wisata & Pariwisata global
wttc

Ngalawan sadaya odds Déwan Wisata sareng Pariwisata Dunya (WTTC) bakal ngaliwat gempungan global na di Cancun Mexico bulan ieu. Acara ieu mangrupikeun trend setter, dimana pamimpin luhur bakal ngahiji sawaktos waktos pertama saatos COVID.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya (WTTC) masihan pandangan sing jelas ngeunaan program aksi-aksi na dina KTT Pariwisata Tahunan Global anu bakal datang di Cancun, Mexico, dina 26 April sareng 27 April 2021.
  2. Jaringan Pariwisata Dunya anggota bakal tiasa sacara virtual berinteraksi dina acara trend-setting ieu langsung-streamed dina Halaman wéb Jaringan Pariwisata Dunya. Anggota WTN bakal tiasa ngabahas masalah dina WTN Anggota WhatsApp sareng Linkedin Group.
  3. Pilarian terang saha waé anu bakal aya di Cancun, anu bakal nyarios, sareng naon jejerna pikeun muka dunya pikeun normal anyar dina perjalanan sareng pariwisata.

Dina kerjasama sareng WTTC sareng WTN, eTurboNews bakal langsung ngalirkeun acara dina sadaya platform kaasup eTurboNews.com jeung livestream.lancaran on April 26 na 27.

Juergen Steinmetz, saha lulugu sareng pangadeg Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) sareng ogé panerbit eTurboNews, bakal hadir dina gempungan penting ieu di Cancun. Anggota WTN sacara fisik dina KTT Cancun diondang pikeun dilebetkeun kana sinyalna langsung. Sadaya Anggota WTN tiasa masihan koméntar sareng ngabahas masalah dina WhatsApp-ngan anggota sareng Linkedin Group anu ngan ukur anggota. Pikeun janten anggota WTN, buka www.wtn.travel/register

Pencét dina halaman salajengna pikeun milarian terang ngeunaan KTT WTTC anu bakal datang, program, sareng pamilonna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.