24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

WTTC: Perjalanan sareng Pariwisata dina jalan ka pamulihan

WTTC: Di jalan ka pamulihan
WTTC dina jalan ka pamulihan

Nalika dunya mimiti muka deui wisata sareng pariwisata, rapat sareng konperénsi - sacara pribadi, penting pikeun mikawanoh kumaha tiasa diaksés bakal ngaluncurkeun bisnis dina arah anu leres.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nyayogikeun perjalanan anu tiasa diaksés mangrupikeun pamaréntahan sosial sareng kasempetan bisnis.
  2. WTTC parantos nyiapkeun pedoman anu penting dumasar kana kerangka pamimpin, ahli, sareng organisasi pamaréntah.
  3. Pitunjukna nuturkeun struktur anu sami sareng Pedoman inklusi & Tingkat Tinggi sareng Pedoman Kaséhatan Méntal.

Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC) dinten ayeuna ngaluncurkeun tungtunan tingkat tinggi na anyar pikeun inklusif sareng aksés dina sektor anu fokus kana pangalaman wisatawan anu cacat sareng bakal ngabantosan sektor Travel & Pariwisata janten tempat anu langkung inklusif.

Pitunjuk anu inovatif sareng penting ieu disusun dumasar kana wawasan sareng kerangka anu dikembangkeun ku pamimpin swasta di Travel & Pariwisata, ahli perjalanan sareng cacat, sareng panilitian ti organisasi antarpamaréntah.

Dibagi kana opat pilar, tungtunan nuturkeun struktur anu sami sareng Pedoman inklusi & Diversitas Tingkat Tinggi sareng Pedoman Kaséhatan Méntal WTTC dileupaskeun salami genep bulan ka tukang.

Opat pilar utama diantarana:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.