Nagara paling gampang pikeun kéngingkeun kawarganagaraan di

Nagara paling gampang pikeun kéngingkeun kawarganagaraan di
Nagara paling gampang pikeun kéngingkeun kawarganagaraan di
Ditulis ku Harry Johnson

Kengingkeun dua kawarganagaraan bakal masihan anu gaduh paspor tambahan, langkung seueur perjalanan anu gratis, pilihan padamelan tambahan, sareng fasilitas pajak khusus

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Cara anu paling umum pikeun kéngingkeun dual kawarganagaraan nyaéta ngaliwatan katurunan, perkawinan, sareng investasi
  • Ngagaduhan dua paspor ti sababaraha nagara tiasa janten seueur ngabantosan
  • Kawarganagaraan dobel tiasa nawiskeun manpaat pajak sareng cara tambahan pikeun ngarambat

Warga bosen nagara na sareng sayogi pikeun pindah ditawarkeun genep nagara daulat dimana kawarganagaraan gampang sumping.

Ahli anu cicing di sakumna dunya parantos ningali nagara mana di dunya ngagaduhan sarat paling saderhana pikeun kawarganagaraan.

Kengingkeun dua kawarganagaraan bakal masihan anu gaduh paspor tambahan, langkung seueur perjalanan anu gratis, pilihan padamelan tambahan, sareng fasilitas pajak khusus di sababaraha tempat.

Cara anu paling umum pikeun kéngingkeun dual kawarganagaraan nyaéta ngaliwatan katurunan, perkawinan, sareng investasi.

Nalika cicing di luar negeri atanapi di bumi, gaduh dua paspor ti sababaraha nagara tiasa janten seueur ngabantosan.

Gumantung kana nagara mana anjeun mutuskeun pikeun ngalamar dua kawarganagaraan, éta tiasa nawiskeun manpaat pajak sareng cara tambahan pikeun ngarambat antawisna. Éta ogé muka nagara anu sanés pikeun anjeun damel sareng ulin.

Upami anjeun ngagaduhan haté anjeun badé janten dua warga nagara, tapi anjeun henteu yakin dimana ngamimitian, ieu bakal janten pituduh anu saé. Para ahli parantos ngempelkeun daptar sababaraha nagara dimana prosés pikeun ngagaduhan dua kawarganagaraan relatif gampang dibandingkeun sareng nagara sanés.

Ku taliti nalungtik sababaraha pilihan, anjeun tiasa mendakan bumi kadua anu pas pikeun anjeun sareng kéngingkeun kaamanan sareng kalenturan anu anjeun milari.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

eTurboNews | eTN