Déwan Pariwisata Afrika Bélgia Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah Guinéa megatkeun News News Kaséhatan wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Bélgia datang pikeun nyalametkeun di Guinea

Bélgia datang pikeun nyalametkeun di Guinea
guinea

Sapertos sadunya, Guinéa parantos katerap ku pandemi. Nanging, kaayaan kaséhatan langkung rumit ku epidemi campak, wabah muriang konéng, sareng nembé ogé sababaraha inféksi Ebola énggal anu sasarengan nempatkeun galur anu parah dina fasilitas médis.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Guinea mangrupikeun nagara di Afrika Kulon, wawatesan sareng beulah kulon ku Samudera Atlantik. Éta dikenal pikeun Cagar Alam Gunung Nimba Strict, di belah kidul wétan. Cadangan ieu ngajaga bentang gunung leuweung anu beunghar ku pepelakan sareng sasatoan asli, kalebet simpanse sareng bangkong viviparous. Di basisir, ibukota Conakry, mangrupikeun tempatna Masjid Agung modéren sareng Museum Nasional, kalayan artefak daérah na.
  2. Dinten ieu, Bélgia ngirimkeun 760,000 topeng ka Conakry ngalangkungan mékanisme bantuan darurat B-FAST. Dina ngalakukeun kitu,
  3. Bélgia ngaréspon pamundut bantosan yén Guinea dikintunkeun ka Mékanisme Perlindungan Sipil EU (UCPM) salaku bagian tina perang ngalawan COVID-19.

Bélgia hoyong nunjukkeun solidaritasna sareng penduduk Guinea, anu ngalaman kasangsaraan anu parah.

Ngaliwatan Kaséhatan Umum FPS, nagara urang nyumbangkeun 600,000 topéng bedah sareng 160,000 KN95. Kanggo inpo anjeun: Bélgia ngagaduhan 10.2 juta FFP2 / KN95 sareng 147.9 juta topeng bedah. Urusan Luar Negeri FPS, gawé bareng sareng pasangan swasta, nyayogikeun transportasi masker ku penerbangan piagam ka ibukota Guinea Conakry. Pikeun biaya transportasi, B-Fast tiasa gumantung kana subsidi parsial ti Uni Éropa. 

Kerjasama Luar Negeri sareng Pengembangan FPS koordinasi kiriman B-FAST ieu, mékanisme anu, salian ti Kantor Perdana Menteri, Kaséhatan Umum FPS, Pertahanan, Interior FPS sareng FPS Bosa ogé aub pikeun dukungan logistik sareng administrasi . Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan mékanisme B-FAST: B-FAST. 

SUMBER Luar Negeri, Kerjasama Perdagangan Luar Negeri sareng Pangwangunan, Bélgia

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.