24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan India Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Kaputusan hésé tapi penting: India disimpen dina daptar beureum perjalanan Inggris

Kaputusan hésé tapi penting: India disimpen dina daptar beureum perjalanan Inggris
Kaputusan hésé tapi penting: India disimpen dina daptar beureum perjalanan Inggris
Ditulis ku Harry Johnson

Inggris Raya parantos ngadeteksi 103 kasus varian énggal anu mimiti dikenalkeun di India

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Boris Johnson ngabatalkeun kunjunganna ka India
  • "Seueur mayoritas" tina varian énggal anu munggaran dikenalkeun di India aya hubunganana sareng perjalanan internasional
  • Inggris nyandak kaputusan pikeun nambihan India kana daptar beureum na

Ngan sababaraha jam saatos Perdana Menteri Inggris Boris Johnson ngabatalkeun kunjunganna ka Cirebon di tengah gempungan di Covid-19 inféksi di dinya, pamaréntah Inggris nambihan India kana perjalanan 'daptar beureum' nagara-nagara kalayan paningkatan kasus corak corona anyar.

Britania Ageung parantos mendakan 103 kasus varian énggal anu mimiti dikenalkeun di India, anu "seueurna" anu aya hubunganana sareng perjalanan internasional, Sekretaris Kaséhatan Matt Hancock ngawartoskeun anggota parlemén di parlemén Senén.

"Kami parantos ngaanalisis conto tina kasus ieu pikeun ningali naha varian ieu aya ciri ngeunaan ciri, sapertos transmisibilitas anu langkung ageung atanapi résistansi kana pangobatan sareng vaksin, hartosna éta kedah didaptarkeun salaku varian prihatin," saur anjeunna.

"Saatos diajar data sareng dina pancegahan, kami parantos nyandak kaputusan anu sesah tapi penting pikeun nambihan India kana daptar beureum."

Tambihan India kana daptar hartosna éta, ti 4 sonten dinten Jumaah, jalma anu sanés warga Inggris atanapi Irlandia atanapi warga Inggris henteu tiasa lebet Inggris upami aranjeunna kantos di India dina 10 dinten sateuacanna.

Jalma-jalma ti grup ieu anu parantos aya di India dina waktos 10 dinten terakhir kedah nganggo karantina di hotél Inggris salami 10 dinten saatos sumping.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.