24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos tanggung jawab teknologi piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Sarana uji coba drive-through COVID-19 énggal dibuka di Gatwick Airport Car Park

Sarana uji coba drive-through COVID-19 énggal dibuka di Gatwick Airport Car Park
Sarana uji coba drive-through COVID-19 énggal dibuka di Gatwick Airport Car Park
Ditulis ku Harry Johnson

Wisatawan Gatwick nyayogikeun cara anu merenah sareng mampu pikeun diuji sateuacan ngapungkeun mancanagara sareng balik deui ka Inggris

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Fasilitas anyar dijalankeun dina kemitraan sareng panyadia pengujian perjalanan terkemuka di Inggris Collinson
  • Sadaya tés dikelola ku ahli médis dina situs anu paling seueur hasilna aya dina 45 - 120 menit
  • Pasini tés kedah dilakukeun sateuacan jam 4 sonten kanggo nampi hasil dinten anu sami

Parkir Bandara & Hotel, operator parkir bandara, ngumumkeun fasilitas uji coba COVID-19 drive-through di tempat parkir milik APH na Gatwick Airport nyayogikeun palancong ku cara anu merenah sareng terjangkau pikeun diuji sateuacan ngapungkeun mancanagara sareng balik deui ka Inggris.

Fasilitas ieu dijalankeun dina kemitraan sareng panyadia uji perjalanan anu terkenal di Inggris Collinson sareng nyayogikeun tés lengkep pikeun wisatawan kalebet RT-PCR, RT-LAMP, Antigen sareng uji Antibody. Collinson ogé aya dina daptar Pamaréntah Inggris ngeunaan panyadia uji anu disatujuan pikeun tés wajib nalika perjalanan urang balik deui ka Inggris, ogé pikeun syarat Ujian pikeun Ngaleupaskeun.

Sadaya tés dikelola ku ahli médis dina situs anu paling seueur hasilna aya dina 45 - 120 menit, gumantung kana tés anu dilaksanakeun. Janjian tés kedah dilakukeun sateuacan jam 4 sonten kanggo nampi hasil dinten anu sami. Pikeun palancong anu meryogikeun tes RT-PCR sateuacan miang, palanggan tiasa mesen hotél bandara kanggo wengi sateuacana bari ngantosan hasilna sateuacan hiber.

Nick Caunter, Diréktur Ngatur Parkir Bandara & Hotel (APH) nyarios: "Seueur jalma di Inggris anu antusias ngarep-arep liburan di taun ayeuna sareng tés sigana pasti janten pangabisa penting salami sababaraha bulan ka payun. Fasilitas uji COVID di situs APH Gatwick kami nyayogikeun pilihan pikeun anu ditiliti COVID di lokasi anu sami sareng parkir mobilna, mastikeun mimiti sareng bérés liburanana sagampang saderhana mungkin. "

David Evans, Joint Chief Executive di Collinson nyarios: "Kalayan perjalanan usum panas katingali beuki dipikaresep, kemitraan sareng APH nyayogikeun palancong sareng pilihan anu merenah pikeun tés COVID na dicandak sadayana dina hiji tempat, naha éta pre-departure atanapi uji coba wajib pikeun kadatangan Inggris. . Sanaos syarat di pengujian tiasa robih, kami yakin yén nawiskeun wisatawan pikeun pilihan anu langkung ageung nalika ngeunaan jinis tés anu tiasa aranjeunna candak sareng genah taman mobil sareng hotél di caket penting pikeun ngabantosan perjalanan internasional kalayan aman.

Parkir mobil APH perenahna ngan ukur 12 menit ti Bandara Gatwick, kalayan mindahkeun beus disayogikeun pikeun palanggan unggal 10 - 15 menit. APH ogé parantos ngaluncurkeun bulan April kabijakan pembatalan Super Flex pikeun wisatawan anu mesen parkir bandara di taman mobil milik APH di Bandara Gatwick sareng Bandara Manchester, ngamungkinkeun para nasabah ngabatalkeun pamesananana sareng ngabalikeun duit sapinuhna dugi ka waktos kadatangan di tempat parkir, hartosna yén upami ku alesan naon waé aya masalah menit-menit terakhir, aranjeunna henteu kaluar tina saku kanggo tempat parkirna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.