24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méwah wartos jelema resorts tanggung jawab Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita Wines & Arwah

Pulo wisata Zanzibar ngalarang penjualan alkohol

Pulo wisata Zanzibar ngalarang penjualan alkohol
Pulo wisata Zanzibar ngalarang penjualan alkohol

Gantung penjualan minuman beralkohol moal mangaruhan hotél wisata kelas luhur sareng tempat sanés anu ngaladénan tamu asing

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Zanzibar parantos ngagantungkeun impor, penjualan sareng konsumsi minuman beralkohol
  • Penjualan bir, anggur sareng roh ngan ukur dikurilingan dina hotél anu ngaladénan tamu asing
  • Ékonomi Zanzibar kalolobaanana gumantung kana pariwisata sareng perdagangan internasional

Pulo wisata Samudera Hindia di Zanzibar parantos ngagantungkeun impor, penjualan sareng konsumsi minuman beralkohol salami Bulan Suci Ramadhan kalayan peringatan keras ka panyadia sareng anu ngajual alkohol di Pulo Jawa.

Eksekutif Dewan Minum Zanzibar nyarioskeun dina perhatosan na minggu ieu yén gantung penjualan minuman beralkohol moal mangaruhan hotél wisata kelas tinggi sareng tempat hiburan sareng akomodasi sanés anu ngaladénan tamu asing.

Déwan nyatakeun yén kaputusan pikeun nutup toko minuman keras diwincik dina bagian 25 (3) (4) anu ngalarang impor sareng penjualan minuman keras salami Bulan Suci Ramadhan.

Penjualan bir, anggur sareng roh ngan ukur dikurilingan dina hotél sareng perusahaan sanés anu ngaladénan pangunjung asing anu ngalalana di Pulo Jawa.

Larangan inuman alkohol parantos ditetepkeun saatos pamaréntah Pulo Jawa sadar yén sababaraha urang sareng pendirian, kalebet bar, parantos nolak paréntah kalayan terus ngajual sareng ngonsumsi alkohol salami Bulan Suci Ramadhan anu dititénan di Pulo Jawa.

Zanzibar kalolobaanana muslim sareng sadaya warga dipiharep tiasa taat kana amalan Islam puasa ti subuh dugi ka magrib salami Ramadhan. Réstoran éta tetep ditutup siang sareng kirang jalma di jalan.

Kalayan penduduk sakitar 1.6 juta jalma, ékonomi Zanzibar seuseueurna gumantung kana pariwisata sareng perdagangan internasional.

Perbankan ngeunaan posisi geografisna di Samudra Hindia, Zanzibar ayeuna nuju bersaing sareng nagara-nagara pulau sanés dina pariwisata, minyak sareng sumber daya laut sanés.

Ranté hotél internasional parantos netepkeun bisnis na salami lima taun ka pengker, ngajantenkeun pulau éta mangrupikeun salah sahiji daérah investasi hotel terkemuka di Afrika Wétan.

Présidén Zanzibar Dr. Hussein Mwinyi nyarios yén pamaréntahanana ayeuna ngupayakeun narik langkung seueur investor dina jasa hotél sareng pariwisata kalayan harepan seger ngajantenkeun Pulo Samudera Hindia ieu tujuan wisata anu kompetitif.

Pulo parantos janten udagan pikeun wisatawan luhur, bersaing caket sareng Seychelles, Mauritius, Comoro sareng Maladéwa.

Pariwisata pesiar ngahubungkeun pulau sareng palabuan Samudra Hindia anu sanés di Durban (Afrika Kidul), Beira (Mozambik) sareng Mombasa di basisir Kenyan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania