24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Karibia Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Lalampahan Rail resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Wisata parantos manaskeun: Dua per tilu urang Amérika ngarencanakeun liburan usum panas

Wisata parantos manaskeun: Dua per tilu urang Amérika ngarencanakeun liburan usum panas
Wisata parantos manaskeun: Dua per tilu urang Amérika ngarencanakeun liburan usum panas
Ditulis ku Harry Johnson

Urang Amerika parantos bérés cicing sareng nongkrong di imahna; aranjeunna gumbira kaluar sareng

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjalanan ngadamel deui anu ageung
  • Milénial mangrupikeun anu paling gumbira pikeun balik deui ka ditu sareng seuseueurna perjalanan perencanaan generasi
  • Sanaos seueur urang Amerika masih ngarencanakeun ngajalankeun ka tujuan, 19% ngarencanakeun ngapung, naék 4% ti musim semi ieu

Kalayan usum panas pas di juru, sanés mung ukur hawa anu hanas. 2021 Indéks Wisata Panas nyatakeun yén - kalayan unggal dinten anu kalangkung - perjalanan janten comeback ageung. Ampir satengah urang Amerika (43%) dina survey anu anyar yakin yén kagiatan perjalanan bakal rebound dina tilu bulan. Kalayan warga Amerika henteu atosan deui pikeun tempat cicing sareng perjalanan lokal, katingalina liburan pakansi anu leres bakal sumping deui.

Langkung dua per tilu urang Amérika (67%) ngarencanakeun ngumbara usum panas ayeuna (1 Juni - 31 Agustus), anu mangrupikeun paningkatan 17% ti jalma-jalma anu ngumbara di musim semi ieu (Maret 1- 31 Mei). Milénial mangrupikeun anu paling gumbira pikeun balik deui ka ditu kalayan seuseueurna (72%) perjalanan perencanaan generasi. Sanaos seueur anu masih ngarencanakeun ngajalankeun ka tempat anu dituju (43%), 19% ngarencanakeun ngapung, naék 4% ti musim semi ieu.

Urang Amerika parantos bérés cicing sareng nongkrong di imahna; aranjeunna gumbira kaluar sareng. Dibandingkeun sareng minggu kahiji Januari, pamilarian hotél naék 65%, milarian pangalaman (atraksi sareng wisata) ningkat ku 78%, sareng milarian réstoran naék 53%.

Naon anu usum panas ayeuna?

  • Tina anu ngarencanakeun perjalanan, 74% urang Amerika bakal nyandak perjalanan domestik sareng 13% bakal ngarambat sacara internasional.
  • Urang Amerika siap pikeun R&R anu langkung lami, kalayan 29% nyandak perjalanan saminggu sareng 28% pakansi salami 10 dinten.
  • Minggu perjalanan anu paling populér dimimitian tanggal 21 Juni sareng 28 Juni, waktosna sakitar Hari Kamerdekaan.
  • Musim panas splurge: Langkung satengah (53%) urang Amerika ngarencanakeun nyéépkeun langkung seueur pikeun perjalanan taun ayeuna vs usum panas kamari, naék janten 66% kanggo milénium. Sacara global, urang Amerika mangrupikeun usum panas panglegana, ngarencanakeun kaluar 9% langkung seueur tibatan rata-rata wisatawan di panjuru dunya.
  • Pamasaran paling haneut: hotél bersih, pembatalan gratis, hotél kalayan réstoran.

Tujuan pantai teras-teras ngagenclang usum panas ieu, kalayan wisatawan anu paling resep cerah Florida jeung Méksiko. Pilihan aranjeunna dimana cicing ngalebetkeun deui kahoyong éta: jinis akomodasi paling populér pikeun 2021 perjalanan usum panas nyaéta sadaya-inklusif sareng resort pantai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.