24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos Portugal Ngabobol Warta Ngawangun deui kasalametan Swiss Breaking News piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Wisata ka Éropa dina waktos COVID

Wisata ka Éropa dina waktos COVID
Wisata ka Éropa dina waktos COVID

Masalah seger pikeun gelombang kadua COVID-19 sumping nalika Perdana Menteri Inggris, Boris Johnson, ngabatalkeun perjalanan anu direncanakeun awal minggu ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Inggris nempatkeun India dina daptar perjalanan beureum saprak 1.6 juta inféksi anyar parantos dilaporkeun dina saminggu di India.
  2. Angka inféksi coronavirus harian Turki parantos naék luhur 60,000.
  3. Portugal disebut salaku nagara krisis coronavirus nalika di akhir Januari, 878 kasus dilaporkeun dina 7 dinten - langkung ti 7 kali langkung luhur tibatan di Jerman dina waktos éta.

India parantos katarajang tsunami COVID kalayan langkung ti 1.6 juta inféksi dina 7 dinten ka pengker sareng ditambihkeun kana daptar "daptar beureum" Inggris di tengah hariwang ku sabab aya varian anyar anu muncul di nagara éta, dilaporkeun ku média Inggris.

Kaputusan pamaréntah Inggris pikeun nempatkeun India dina Perjalanan coronavirus Inggris "daptar beureum" kaget, juru carios partai pamimpin India nyarios, ngaréspon ku "aya kurangna data" ngeunaan varian di India. Nanging, data nunjukkeun rata-rata sadidinten ayeuna sakitar 220,000 kasus énggal - tingkat gancang tina COVID-19 sumebar di dunya.

Pejabat kaséhatan Inggris ayeuna nalungtik naha a Varian COVID mimitina kapanggih di India nyebar langkung gampang sareng nyingkahan vaksin, dilaporkeun BBC. Sajauh ieu, Inggris ngalaporkeun 108 kasus varian India énggal di Inggris. Ukuran anu sesah kedahna dilakukeun langkung tiheula pikeun ngahindarkeun panyebaran virus Menteri Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Elisabeth Lang - khusus pikeun eTN