24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah LGBTQ wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Tawaran Wisata | Tips Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Didatangan Pembaruan Pariwisata Inggris

Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha tabungna jalan? Kumaha upami jarak sosial di London? Dupi abdi tiasa angkat konsér, téater? Kumaha upami ngajajah sisi nagara di Inggris, Wales atanapi Skotlandia.
Jalma-jalma siap ngajajah Inggris deui, sareng Didatangan Inggris henteu sabar pikeun ngabagéakeun wisatawan deui. Kieu carana sareng iraha:

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Gavin Landry, diréktur Eksekutif di Visit Britain anu ngurus Amérika. Anjeunna tamu di Jaringan Pariwisata Dunya rebuilding.diskusi perjalanan dinten ayeuna.
  2. Didatangan Inggris nuju siap-siap pikeun comeback pariwisata ageung. Tuan Landry bakal ngajelaskeun kumaha sareng iraha.
  3. Naha Tube di London ngajalankeun sareng kabuka pikeun anu nganjang? Galvin Landry bakal ngajawab ieu sareng seueur patarosan sanés.

Ieu mangrupikeun transkrip diskusi anu teu acan diédit ku Visit Britain

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.