Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri wartos jelema tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Tokoh industri konci pikeun alamat delegasi sacara langsung dina ATM Global Stage

Tokoh industri konci pikeun alamat delegasi sacara langsung dina ATM Global Stage
Tokoh industri konci pikeun alamat delegasi sacara langsung dina ATM Global Stage
Ditulis ku Harry Johnson

Keynotes bakal dibagi salami sési pembukaan di Arab Travel Market 2021, pertumbuhan anu gancang, sustainable pikeun vital industri perjalanan

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • ATM Global Stage 2021 diayakeun dinten Minggu 16 Méi 2021, di Dubai World Trade Center
  • Sesi hubungan Teluk-Israél bakal ngabahas kasempetan perjalanan sareng pariwisata anu lega anu ditepikeun ku perjanjian dua hala antara Teluk sareng Israél
  • Konperénsi opat dinten bakal ngabahas rupa-rupa topik, tina perjalanan dugi ka kaséhatan

Tokoh pariwisata anu kawéntar bakal ilubiung sacara langsung dina sési pembukaan Pasar Wisata Arab (ATM) Panggung Global 2021 - 'Pariwisata pikeun masa depan anu langkung cerah' anu diayakeun dinten Minggu 16 Méi 2021, di Pusat Perdagangan Dunya Dubai (DWTC).

Baris éta kalebet pembicara anu paling penting, sapertos Anu Mulia Helal Saeed Al Marri, Diréktur Jénderal Dinas Pariwisata sareng Perdagangan Dagang (DTCM) Dubai, Dr. Taleb Rifai, tilas Sékretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya PBB, témbal. Livermore, Kapala Ekonom di Oxford Ékonomi Wétan Tengah sareng Thoyyib Mohamed, Diréktur Ngatur Maldives Marketing and Public Relation Corporation.

Diatur ku CNN, sési bakal nalungtik faktor-faktor kritis anu bakal nganteurkeun pamulihan anu kuat, gancang sareng berkelanjutan dina perjalanan sareng pariwisata sareng peran penting anu séktor éta bakal tumuh dina pertumbuhan ékonomi UAE sacara umum. Jejer anu sanés anu bakal dibahas diantarana, élmu pangaweruh sareng bursa budaya, inovasi téknologi sareng kolaborasi internasional. 

Ogé luhur dina agenda nyaéta sési hubungan Teluk-Israél anu bakal ngabahas kasempetan perjalanan sareng pariwisata anu lega anu ditepikeun ku perjanjian dua hala antara Teluk sareng Israél. Pembicara utama kaasup HE Dr. Ahmad bin Abdullah Humaid Belhoul Al Falasi, Menteri Nagara Wirausaha sareng Perusahaan Kecil sareng Sedeng pikeun UAE, Orit Farkash-Hacohen, Menteri Pariwisata Israél sareng DIA Zayed bin Rashid Alzayani, Menteri Perindustrian , Dagang sareng Pariwisata ka Karajaan Bahrain sareng Pupuhu Otoritas Pariwisata sareng Pameran Bahrain.

Konperénsi opat dinten ieu bakal ngabahas rupa-rupa topik, ti ​​mimiti perjalanan sareng kaséhatan, ogé forum-forum khusus pikeun Cina, Saudi Arabia sareng India, ditambah hiji gempungan hotél khusus, ningali parobihan hotél sareng bentang silaturahmi anu robih.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.